My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
Hero image

Ønsker du å skifte karriere?

Drømmer du om et karriereskifte og en ny start, men mangler riktig kompetanse? Gjør som over 3000 andre mennesker har gjort hos Academic Work Academy og velg en rask og effektiv vei inn i IT-og tech-bransjen. Vi tilbyr tidseffekiv intensivutdanning av høy kvalitet med jobbgaranti - et springbrett til en fremtidssikker karriere innen IT/Tech. Ta fremtiden i egne hender og bytt karriere med intensivutdanning og jobbgaranti via Academic Work!

Se våre intensivutdannelser
Fremtidsikker karriere

Academy-konseptet

Siden 2015 har Academic Work Academy hjulpet tusenvis av mennesker å gjennomføre et karrierebytte ved å tilby tidseffektive utdanninger av høy kvalitet, for å hjelpe med å tette kompetansegapet som eksisterer i arbeidsmarkedet.

I tillegg, ved hjelp av Accelerated Learning, vil organisasjoner få tilgang til kolleger med ettertraktede ferdigheter som kan bidra til fremtidig vekst.

Vi fremmer individuelle karrierer og møter dermed etterspørselen etter kvalifiserte medarbeidere innen et bredt spekter av bransjer.

Undervisningen holdes av vårt søsterselskap Brights, tidligere AW Academy.

Vi så Academic Work Academy som en ny og spennende måte for å raskt få inn motiverte medarbeidere i organisasjonen. Istedenfor å konkurrere med bransjen om den samme kompetansen, velger vi å ta ansvar for å selv utdanne mennesker innenfor områder med store kompetansemangler.

Jonas Dufva, HR Business Partner, INFRATEK

Hvordan fungerer Academy?

Siden starten av konseptet har vi tilbudt Accelerated Learning, en metode som gjør det enklere og mer effektivt for de som ønsker å bytte karriere. Våre programmer er utviklet av vår læringspartner Brights, og legger stor vekt på praktiske oppgaver, både i team og individuelt. Dette forbereder enhver deltager på arbeidslivet som følger etter endt utdanning. Academy består av tre deler, som sammen skaper et unikt konsept: en motivasjonsbasert rekrutteringsprosess, en 12 ukers intensivutdanning med praksisperiode hos Academic Works kunder, og garantert jobb i fremtidens arbeidsmarked.

Vi ser forskjellene som styrker oss

I Academic Work Academy bidrar vi til å dekke det store kompetansegapet i markedet, ved å tilby motiverte og ambisiøse mennesker muligheten til et karrierebytte innet et fagområde som skriker etter arbeidskraft. Hvilken utdanning og karriere du har hatt tidligere er ikke viktig for oss – vi fokuserer på din evne til å lære nye ting raskt, dine personlige egenskaper og ditt iboende potensial til å bli en suksessfull konsulent. Vi bygger videre på din motivasjon, dine evner og ditt potensial, og gir deg den kompetansen som behøves for å lykkes i din nye karrierevei.

Vi har mange inspirerende historier om mennesker som har fulgt drømmen sin og funnet sin plass hos oss. Finn alumnihistorier nederst på siden.

Rekrutteringsprosessen

Rekrutteringsprosessen kan variere mellom de ulike programmene, men fokuset er alltid det samme: Din evne til å lære raskt, hvor stor motivasjonen er, og ditt potensial. 

MicrosoftTeams-image_(9).png

1. Ta testene

Vi benytter evidensbaserte tester som et verktøy for å sikre at du kan holde følge med vår intensivutdannelse. Søknadsprosessen vil derfor starte ved å gjennomføre en personlighetstest og en evnetest for å kartlegge om du innehar den riktige sammensetningen av egenskaper og logiske evner for våre program.

MicrosoftTeams-image_(8).png

2. Send inn CV

Du vil få tilbakemelding per e-post innen 1-3 virkedager om du har bestått testene eller ei. Dersom du har bestått testene vil du motta en lenke til vår søknadsportal slik at du kan sende inn din CV.

MicrosoftTeams-image_(12).png

3. Telefonintervju

1-3 virkedager etter at du har sendt inn din CV vil du bli oppringt av en av våre hyggelige rekrutterere. I første samtale avstemmer vi noen praktiske aspekter før vi booker deg inn til et telefonintervju. Telefonintervjuet fokuserer i stor grad på din interesse og motivasjon for fagområdet og Academy-konseptet.

MicrosoftTeams-image_(13).png

4. Dybdeintervju

Dersom du går videre fra telefonintervjuet vil du bli invitert inn til et dybdeintervju. I våre dybdeintervjuer fokuserer vi blant annet på dine personlige egenskaper, hvordan du har løst problemer i dine tidligere arbeidsoppgaver og hvordan du samhandler med andre. Forbered konkrete eksempler som fremhever din motivasjon, holdning og personlighet.

MicrosoftTeams-image_(28).png

5. Avklaringssamtale

Dersom du går videre fra dybdeintervjuet vil det gjennomføres en siste avklaringssamtale for at begge parter skal kunne få muligheten til å avklare eventuelle usikkerheter. Dersom du søker på et kundespesifikt program er det kunden du møter i dette steget.

MicrosoftTeams-image_(27).png

6. Referansesjekk

Vi ringer til to personer du har jobbet med tidligere for å få et eksternt bilde på hvem du er som person og være sikker på at du er talentet vi er på jakt etter.

Etter utdanningen

Etter endt utdanning forplikter du deg til å jobbe som konsulent gjennom Academic Work i ett år. Det er på denne måten vi har mulighet til å tilby en kostnadsfri utdanning. Du vil få vite hvilket konsulentoppdrag du skal jobbe med enten før eller i løpet av utdanningen.

Dersom oppdraget ikke har blitt bestemt før du er ferdig med utdannelsen, vil du møte potensiell oppdragsgiver og gjennomføre kurs frem til du blir tilbudt et oppdrag.

Har du spørsmål? Vi tilbyr gratis rådgivning!

Er du motivert for å gjennomføre en intensivutdannelse innen IT, men usikker på hvilken retning du skal velge?

Les mer om vår rådgivningstjeneste HER!

Deltakernes historier

Deres reise startet hos Academic Work Academy. Les mer og bli inspirert av hvordan våre modige, hardtarbeidende og svært motiverte alumnier skiftet karriere ved hjelp av Academy-konseptet. Les flere historier her!

Klar for en ny karriere?

Meld deg på vårt nyhetsbrev! 

Få siste nytt om intensivutdannelser, arrangementer eller aktuelle nyheter. Her kan du registrere deg for å motta vårt nyhetsbrev. For mer informasjon om hvordan vi håndterer personopplysninger, les vår personvernerklæring.