Hero image

Ønsker du å skifte karriere?

Drømmer du om et raskt karriereskifte og en ny start? Gjør som 3000 andre mennesker har gjort med Academic Work Academy, og velg en rask og effektiv vei inn i IT og Tech-bransjen. Vi tilbyr tidseffektiv intensivutdanning av høy kvalitet med jobbgaranti – med Academy tilbyr vi et springbrett til en fremtidssikker karriere innen IT/Tech.

Se våre intensivutdannelser

Bytt karriere på 12 uker

Har du en brennende interesse for IT og teknologi, men mangler den tekniske kompetansen? Ta fremtiden i egne hender og bytt karriere med intensivutdanning og jobbgaranti via Academic Work.

Fremtidsikker karriere

Academy-konseptet

Siden 2015 har Academic Work Academy hjulpet tusenvis av mennesker å gjennomføre et karrierebytte ved å tilby tidseffektive utdanninger av høy kvalitet, for å hjelpe med å tette kompetansegapet som eksisterer i arbeidsmarkedet.

I tillegg, ved hjelp av Accelerated Learning, vil organisasjoner få tilgang til kolleger med ettertraktede ferdigheter som kan bidra til fremtidig vekst. Vi fremmer individuelle karrierer og møter dermed etterspørselen etter kvalifiserte medarbeidere innen et bredt spekter av bransjer. Med Academy fremhever vi kompetansen som trengs i fremtidens arbeidsmarked. Undervisningen holdes av vårt søsterselskap Brights, tidligere AW Academy.

Vi så Academic Work Academy som en ny og spennende måte for å raskt få inn motiverte medarbeidere i organisasjonen. Istedenfor å konkurrere med bransjen om den samme kompetansen, velger vi å ta ansvar for å selv utdanne mennesker innenfor områder med store kompetansemangler.

Jonas Dufva, HR Business Partner, INFRATEK

Hvordan fungerer Academy?

Siden starten av konseptet har vi tilbudt Accelerated Learning, en metode som gjør det enklere og mer effektivt for de som ønsker å bytte karriere. Våre programmer er utviklet av vår læringspartner Brights, og legger stor vekt på praktiske oppgaver, både i team og individuelt. Dette forbereder enhver deltager på arbeidslivet som følger etter endt utdanning. Academy består av tre deler, som sammen skaper et unikt konsept: en motivasjonsbasert rekrutteringsprosess, en 12 ukers intensivutdanning med praksisperiode hos Academic Works kunder, og garantert jobb i fremtidens arbeidsmarked.

Søknadsprosess

Søknadsprosessen kan variere mellom de ulike programmene, men fokuset er alltid det samme: Din evne til å lære raskt, hvor stor motivasjonen er, og ditt potensial. 

MicrosoftTeams-image_(9).png

1. Ta testen på nett

Vi benytter tester som et verktøy for å sikre at du kan holde følge med våre intensivutdannelser. Søknadsprosessen vil derfor starte ved å gjennomføre et antall tester som kartlegger dine logiske evner. 

MicrosoftTeams-image_(8).png

2. Send inn CV

Du vil få testresultatet via e-post i løpet av tre-syv dager. Hvis du har bestått, du vil få en lenke til vår søknadsportal. Vi anbefaler at du sender inn din CV så fort som mulig.

MicrosoftTeams-image_(12).png

3. Telefonintervju

Hvis vi mener du kan passe til en av våre intensivutdannelser, vil vi avtale et telefonmøte med deg. Du vil kunne fortelle mer om deg selv, og du får høre mer om opplæringen du søker og hva den vil kreve av deg.

MicrosoftTeams-image_(13).png

4. Dybdeintervju

I våre dybdeintervjuer fokuserer vi på dine personlige egenskaper, hvordan du har løst problemer i dine tidligere arbeidsoppgaver, hvordan du samhandler med andre og hva dine sterke sider er. Forbered konkrete eksempler som fremhever din motivasjon, holdning og personlighet. 

MicrosoftTeams-image_(11).png

5. Referansesjekk

Vi ringer til to personer du har jobbet med før, for å få et bilde utenfra og være sikker på at du er talentet vi er på jakt etter.

MicrosoftTeams-image_(10).png

6. Avklaringssamtale / kundeintervju

Hvis du søker på et kurs som er skapt i samarbeid med ett eller flere selskaper og du allerede vet hvilken kunde du søker til, vil du gjøre et siste intervju med den kunden. 

Etter utdanningen

Etter endt utdanning forplikter du deg til å jobbe som konsulent gjennom Academic Work i ett år. Det er på denne måten vi har mulighet til å tilby en kostnadsfri utdanning. Du vil få vite hvilket konsulentoppdrag du skal jobbe med enten før eller i løpet av utdanningen. Dersom oppdraget ikke har blitt bestemt før du er ferdig med utdannelsen, vil du møte potensiell oppdragsgiver og gjennomføre kurs frem til du blir tilbudt et oppdrag.

Deltakernes historier

Deres reise startet hos Academic Work Academy. Les mer og bli inspirert av hvordan våre modige, hardtarbeidende og svært motiverte alumnier skiftet karriere ved hjelp av Academy-konseptet. Les flere historier her!

Klar for en ny karriere?

Meld deg på vårt nyhetsbrev! 

Få siste nytt om intensivutdannelser, arrangementer eller aktuelle nyheter. Her kan du registrere deg for å motta vårt nyhetsbrev. For mer informasjon om hvordan vi håndterer personopplysninger, les vår personvernerklæring.