My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
Våre tjenester i Academic Work

Våre tjenester

Som din rekrutteringspartner sørger vi for å finne rett person til den stillingen du har behov for å fylle. Skal du rekruttere direkte, eller trenger hjelp til å fylle et vikariat eller en prosjektbasert stilling som krever en spesifikk spesialistressurs? Kontakt oss i dag for en prat om våre tjenester.

Kontakt oss
Rekruttering Academic Work

Ønsker du hjelp til å rekruttere?

En rekrutteringsprosess kan være tidkrevende, og du ønsker å unngå en feilrekruttering som koster både tid og penger. Da kan det være hensiktsmessig å benytte ekstern hjelp så du selv kan bruke tiden på dine egne kjerneoppgaver. Våre dedikerte rekrutterere vil ta ansvar for hele rekrutteringsprosessen og du kan selv velge hvilke deler du ønsker å være involvert i.

Rekrutter din medarbeider fra Academic Work Academy

Academic Work Academy

Mangler din bedrift rett kompetanse innen IT eller teknologi? I samarbeid med vår partner Brights tilbyr vi intensivopplæring der kandidater gjennom læringsformen Accelerated Learning opparbeider grunnleggende kunnskap, som de så utvikler videre gjennom et års praksisperiode. Ta kontakt med oss for å lære mer om Academy, eller hvis du trenger veiledning i hvilke konsulenter eller programmer som kan være mest relevant for deg og din bedrift.

Vi hjelper å fylle et vikariat eller finne spesialistkompetanse

Har du et kortere behov?

Har du behov for å fylle et vikariat eller trenger spesialistkompetanse til et prosjekt? Vi finner den rette ressursen til deg og tar oss av hele rekrutteringsprosessen om du ønsker det. Kandidaten blir ansatt direkte hos oss i Academic Work for så å leies ut til deg i den perioden du har behov for kompetanse.

Hva finner young professionals attraktivt hos en arbeidsgiver? Det finner du ut i YPAI.

YPAI - vår arbeidsgiverundersøkelse

Hvert år gjennomfører vi en målgruppeundersøkelse som vi kaller YPAI (Young Professional Attraction Index). Vi undersøker hva young professionals er opptatt av hos en arbeidsgiver, og hvilke faktorer som avgjør hvem de ønsker å jobbe hos. Visste du at 74 % av young professionals har opplevd eller vært nær å oppleve utbrenthet på arbeidsplassen? Dette er blant noen av temaene vi fremhever i våre YPAI-rapporter.

Referanse fra kunde

Vi har vært meget fornøyd med Academic Work gjennom hele prosessen. Academic Work er meget opptatt av å forstå våre behov og ønsker til kandidatene, for å sikre at de fikk lokalisert og presentert de mest aktuelle kandidatene til oppdraget. Jeg har gjennomført flere rekrutteringsprosesser tidligere, i eget regi og via rekrutteringsselskaper – det er første gang jeg har opplevd at flere av kandidatene som stilte til intervju hos meg skrøt av profesjonell håndtering av rekrutterer. Det vitner om at kandidatene blir godt ivaretatt gjennom hele prosessen av Academic Work, ikke kun oss som kunde. – Eskild Wenaas, Managing Director Salmosped

Her kan du finne flere referanser fra våre kunder.

Fordelene med å bruke Academic Work

  • Vårt nettverk av young professionals kombinert med den oppdaterte målgruppekunnskapen vi får gjennom vår årlige YPAI undersøkelse (url) gjør at vi vet hva vi skal se etter når vi rekrutterer for deg.
  • Med et tett samarbeid og en solid kravprofil sørger vi for å matche rett person til det behovet du har.
  • Vår rekrutteringsmetode er basert på først og fremst å identifisere ferdigheter og potensial, fremfor formelle kriterier. Sammen med deg finner vi de relevante egenskapene for å passe til ansvaret i stillingen og lar dette være den røde tråden i prosessen.

Skal du ansette nye medarbeidere?

Benytt skjemaet under eller ta kontakt med oss på info@academicwork.no eller tlf 23 00 90 70, så finner vi sammen ut hvordan vi kan hjelpe dere med å løse dagens eller fremtidige behov.