bemanning_rekruttering

Academic Work - våre tjenester

Har du et langsiktig rekrutteringsbehov eller trenger kun hjelp i kortere perioder, kan du stole på at vi finner din neste medarbeider. Vi vet at hvert behov er unikt for hver bedrift, og i dagens varierende arbeidshverdag blir det stadig et større behov for bedrifter å ty til forskjellige løsninger. Som din samarbeidspartner sørger vi for at riktig person er på plass til rett sted når du trenger det. Kontakt oss i dag for en prat om våre tjenester.

Kontakt oss
bemanningsbyrå Academic Work bemanning

Bemanningsløsninger

Enten du trenger ekstra bemanning i noen uker eller flere måneder, på deltid eller heltid, finner vi den rette young professional for deg og ditt selskap – og, vi tar oss av alt: selektering, kontrakt, lønnsutbetaling, forsikringer, og alt annet man må fikse for en ansatt. Vi tar oss av hele rekrutteringsprosessen og finner den kandidaten med de ferdighetene og personlige egenskapene som passer oppdraget og deg best. Kandidatene blir ansatt direkte av Academic Work og jobber så som konsulent i ditt selskap.

Rekruttering_rekrutteringsbyrå_Academic Work

Rekrutteringsløsninger

Du har behov for å rekruttere en ny medarbeider, men du har ikke tid eller ressurser til å gjøre det selv. Det er her våre rekrutteringstjenester kommer inn! Rekruttering oppfyller ikke bare et engangsbehov for teamet ditt – det er også en mulighet til å utvikle bedriften din og bringe inn ny energi og kunnskap. Vi har en hel gjeng med erfarne rekrutteringseksperter som er ansvarlige for hele rekrutteringsprosessen, og du kan selv velge når du vil ta del i prosessen.

academic work academy

Academic Work Academy

Opplever din bedrift en kompetansemangel innen digitalisering, IT eller teknologi generelt? Med våre Academy-programmer tilbyr vi intensivopplæring innen ulike kompetanseområder basert på læringsformen accelerated learning. I samarbeid med vår læringspartner Brights utdanner vi mennesker slik at de kan starte en ny karriere og din bedrift får tettet kompetansegapet.

Våre fagområder

Vi kan hjelpe din bedrift med bemanning og rekruttering innen flere fagområder. Alt fra økonomi og teknologi til kundeservice og markedsføring. Velg et område fra listen nedenfor for å lese mer om hvordan vi kan hjelpe deg!

Velg blant våre fagområder

Academic Work som HR Business Partner

Ønsker du å gjennomføre deler av rekrutteringsprosessen selv? Da kan vi hjelpe deg på veien. Her er noen av våre deltjenester som vi tilbyr:

Tester

- MAP, Matrigma & Mint. Dette er løsningen for deg som ønsker å teste kandidatenes personlige egnethet og logiske tenkning.

Seccond Opinion

- For deg som ønsker hjelp til å velge den beste kandidataten. En rekrutterer fra Academic Work gjennomfører sluttintervjuer og gir deg sine vurderinger.

Dybdeintervju

En rekrutterer fra Academic Work gjennomfører dybdeintervjuer basert på [atferdsdeskriptiv metode][1]. Sammen med deg gjennomføres en profilanalyse, og de egenskapene som er viktigst for en kandidat å inneha blir så analysert i dybdeintervjuet. Resultatet og anbefalinger presenteres slik at du får valgt riktig kandidat for ditt selskap.

Shortlist

- Shortlist passer for deg som ønsker å gjennomføre intervjuene selv, men ønsker et utvalg relevante kandidater. Academic Work gjennomfører search og eventuell annonsering for å finne de kandidatene som kan passe best for deg og ditt selskap.

Annet

- Er det noen andre deler av rekrutteringsprosessen du trenger hjelp med? Ta kontakt med oss og sammen finner vi den løsningen som passer for deg og din bedrift!

Referanse fra tidligere samarbeidspartner

«Vi har vært meget fornøyd med Academic Work gjennom hele prosessen. Academic Work er meget opptatt av å forstå våre behov og ønsker til kandidatene, for å sikre at de fikk lokalisert og presentert de mest aktuelle kandidatene til oppdraget. Jeg har gjennomført flere rekrutteringsprosesser tidligere, i eget regi og via rekrutteringsselskaper – det er første gang jeg har opplevd at flere av kandidatene som stilte til intervju hos meg skrøt av profesjonell håndtering av rekrutterer. Det vitner om at kandidatene blir godt ivaretatt gjennom hele prosessen av Academic Work, ikke kun oss som kunde.»

– Eskild Wenaas, Managing Director Salmosped

Når bør du ansette medarbeidere på deltid?

Behovet for personell varierer, ikke minst omfanget av behovet. Deltidsansatte kan hjelpe bedriften med å dekke midlertidig arbeidstopper, kortere sykefravær og feriesesong. Samtidig er det også en måte å styrke den faste arbeidsstyrken på når du har et langsiktig behov. Noen timer, en dag eller flere dager hver uke. Å ansette personell på deltid kan være en fantastisk rekrutteringskanal til senere heltidsansatte.

Les mer om deltidsansatte

Fordelene med bruke Academic Work

1. Vi har tilgang til fremtidens medarbeidere. Vi har et unikt nettverk med young professionals, og med innsikten fra vår årlige undersøkelse Young Professional Attraction Index (YPAI), har vi opparbeidet god kunnskap om målgruppen, hva som motiverer dem og hva de ser etter i en arbeidsgiver.

2. Våre løsninger kan tilpasses dine behov. Takket være en tett dialog i starten av rekrutteringsprosessen og en solid kravprofil, minimerer vi risikoen for å rekruttere feil person. Dersom du ikke føler deg komfortabel med en endelig eller langsiktig forpliktelse kan du gå for våre bemanningsløsninger.

3. Rekrutteringsprosessen vår er kompetansebasert. Vår rekrutteringsprosess er basert på å identifisere ferdigheter og potensial i stedet for erfaring. Vi bestemmer sammen de viktigste egenskapene for stillingen, slik at de blir vår røde tråd gjennom rekrutteringsprosessen.

Skal din bedrift ansette nye medarbeidere? Kontakt oss

Har din bedrift personalbehov? Kontakt oss for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe dere med å løse dagens eller fremtidige behov. Du kan også ringe oss på tlf. 230 09 070 eller benytte skjemaet under.