Om oss

Historien om Academic Work startet som en idé hos tre studenter i Sverige. De så at studenter som søkte ekstrajobb, og bedrifter som var på jakt etter deltidsansatte, ville ha stor nytte av å jobbe sammen. Trioen startet en bedrift drevet under lite glamorøse forhold fra en studenthybel på den Kongelige Tekniske Høgskolen i Stockholm. Men snart førte kraften i den enkle forretningsideen dem bort fra hybelen og mot stadig ekspansjon.

ACADEMIC WORK I DAG

I januar 2007 åpnet vi vårt kontor i Oslo, og har etter det fortsatt å ekspandere ved å starte opp virksomheter i både Finland, Tyskland, Danmark og Sveits. Det jobber i dag rundt 85 personer på våre to kontorer i Norge og vi opplever fremdeles stor vekst internt.  

Totalt omsetter Academic Work for 2,2 milliarder kroner og formidler over 16 000 jobber hvert år. Vårt mål er å bli verdensledende på vårt ekspertområde – bemanning og rekruttering av young professionals.


Om de tre studentene og grunnleggerne av Academic Work hadde sagt at vårt byrå skulle bli verdens største bemanningsselskap for studenter og nyutdannede, er det kanskje få som ville trodd på dem den gang. I dag er vi på god vei! 

Tips en venn