My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
code on screen

Er du klar for en ny karriere?

Let's go

Før du skal ta testene, er det bra om du finner en plass der du ikke blir forstyrret og kan fokusere i fred og ro. Du får kun én sjanse å gjennomføre testene, og det tar ca. 45 minutter. Vi anbefaler å ta testene på en PC/MAC. Er du klar for å ta første steget mot din nye karriere? Slik ser prosessen ut!

1

Sjekk innboksen din, der finner du en e-post fra Academic Work Academy.

Vi har sendt en e-post med instruksjoner og lenk til testene. Klikk på lenken for å komme til Assessio, testpartneren vår.

2

Start søknadsprosessen ved å ta testene

I første steg av søknadsprosessen, kommer du til å gjennomføre tester fra Assessio. Hvor mange tester og hvilken type test du skal gjennomføre finner du på programsiden.

3

Vent på testresultatene dine

Du vil motta testresultatet via e-post i løpet av tre-syv dager. Vennligst sjekk søppelpost. Vi har fått tilbakemelding om at testresultatet noen ganger havner der. Om du har bestått, får du en lenke til søknadsportalen. Vi anbefaler at du sender inn din CV så fort som mulig.

Har du ikke tid nå?

Ikke noe problem! Du vil motta en påminnelse på e-post, men husk at vi har en løpende rekrutteringsperiode og programmene våre kan fylles opp før søknadsfristen. Vi anbefaler å gjennomføre søknadsprosessen og sende inn CV så raskt som mulig.

Deltakernes historier

Reisen startet hos Academy Work Academy. Bli inspirert av hvordan våre modige, hardtarbeidende og svært motiverte alumnier skiftet karriere og fikk en ny start gjennom programmene våre. Les flere historier her!

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få siste nytt om intensivutdannelser, arrangementer eller aktuelle nyheter. Her kan du registrere deg for å motta vårt nyhetsbrev. For mer informasjon om hvordan vi håndterer personopplysninger, les vår personvernerklæring.