My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
Hero image

Du har nå fullført alle testene

Nå har du gjennomført det første trinnet i søknadsprosessen. Hva skjer videre? Nå har du gjennomført det første trinnet i søknadsprosessen. Her får du et innblikk i hva som vil skje videre. Har du spørsmål om søknadsprosessen? Ta kontakt med oss på academy@academicwork.no.

  1. Vent på resultatene. Du vil motta ditt testresultat på e-post i løpet av tre-syv dager. Dersom du har bestått, vil du få tilsendt en lenke til søknadsportalen.

  2. Send inn CV. Start med å sende inn din CV så snart som mulig.

  3. Telefonintervju. Hvis vi mener du kan passe til en av våre intensivutdannelser, vil vi avtale et telefonmøte med deg. Du vil kunne fortelle mer om deg selv og din motivasjon for programmet, og du får lære mer om hvordan programmet er lagt opp og hva det vil kreve av deg.

  4. Dybdeintervju. I våre dybdeintervjuer vektlegger vi dine egenskaper og sterke sider, hvordan du har løst problemer i dine tidligere arbeidsoppgaver, og hvordan du samarbeider med andre. Her kan det være lurt å komme med konkrete eksempler som fremhever din motivasjon, holdning og personlighet.

  5. Referansesjekk. Vi ringer til to personer du har jobbet med før, for å få et bilde utenfra og være sikker på at du er kandidaten vi er på jakt etter.   

  6. Kundeintervju. Hvis du søker på et kurs som er skapt i samarbeid med ett eller flere selskaper og du allerede vet hvilken kunde du søker til, vil du gjøre et siste intervju med den kunden.  

  7. Velkommen! Gratulerer, du har fått en plass på Academy!

Meld deg på vårt nyhetsbrev! 

Få siste nytt om intensivutdannelser, arrangementer eller aktuelle nyheter. Her kan du registrere deg for å motta vårt nyhetsbrev. For mer informasjon om hvordan vi håndterer personopplysninger, les vår personvernerklæring.