My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
Hero image

Gratis rådgivning for karriereskiftere

Academic Work Academy tilbyr motiverte og ambisiøse personer en karrierendring innen IT, med fast ansettelse i Academic Work. Er du motivert for å gjennomføre en intensivutdannelse innen IT, men usikker på hvilken retning du skal velge? Da bør du lese videre!

En karriereendring er for mange et stort steg å ta, og er noe som vil påvirke flere aspekter i livet. I tillegg kan det være vanskelig å manøvrere seg i de mange mulighetene som finnes der ute. Vi i Academic Work Academy tilbyr intensivutdannelser for motiverte kandidater med de riktige, logiske evnene og personlige egenskapene uavhengig av tidligere utdannelse og erfaring.

Våre intensivutdannelser er rettet mot IT-bransjen, hvor vi sørger for at du får riktig kompetanse basert på markedets etterspørsel knyttet mot det konkrete fagområdet. I tillegg blir du fast ansatt som konsulent i Academic Work som gir en ekstra trygghet til deg i den store livsendringen.

Bytte av karriere og jakten på riktig utdannelsesvalg kan være både vanskelig og forvirrende i en jungel av muligheter. Kanskje har du jobbet som sykepleier tidligere, men har fått øynene opp for programmering? Har du kanskje flere år på baken som selger hvor du gang på gang har irritert deg over dårlige løsninger i CRM-systemet som du ønsker å fordype deg i, og løse? Eller kanskje har du en brennende interesse for IT som du ønsker å dyrke, men har ingen aning om hvilken retning du ønsker å ta i denne store bransjen? Uavhengig av din situasjon ønsker vi i Academic Work Academy veldig gjerne å bistå med vår kompetanse og erfaring.

Vi tilbyr nå rådgivning til alle som er interessert i Academy! Er du usikker på hvilket fagområde du skal gå for og ønsker veiledning knyttet til våre program, og dine interesser og egenskaper? Da er du velkommen til å booke deg inn på et rådgivningsmøte med oss i Academic Work Academy. Møtet er kostnadsfritt og helt uforpliktende, og vil foregå digitalt over Teams.

Vi ønsker å presisere at dette er en rådgivningstjeneste for deg som ønsker veiledning rundt retnings- og programvalg. Har du generelle spørsmål knyttet til Academy, ber vi deg om å ta kontakt med oss på e-post via linken under. Vi minner også om at det kreves svært gode ferdigheter i norsk for å gjennomføre Academic Work Academy da undervisningen hovedsakelig er på norsk, i tillegg til at man i etterkant av utdannelsen kommer til å jobbe hos våre kunder med norsk som arbeidsspråk. Rådgivningstimen vil av den grunn også foregå på norsk.

Dersom du har generelle spørsmål om Academic Work Academy, er du velkommen til å ta kontakt på mail. Du finner også mer informasjon om Academy, vår rekrutteringsprosess, programutvalg m.m. på våre nettsider her.

Dersom du ønsker å booke deg inn på et rådgivningsmøte, kan du sende oss en mail på academy@academicwork.no med navn, og et telefonnummer vi kan nå deg på. I emnefeltet på mailen du sender oss ønsker vi at du skriver «Rådgivningstjeneste», så vi vet hva henvendelsen gjelder.