info
ADVARSEL! Feilaktige meldinger om ledige stillinger sirkulerer for tiden på sosiale medier, disse kommer ikke fra Academic Work. Vi ønsker å informere deg om at disse ikke er tilknyttet oss, og avsenderen bruker vår merkevare uten vår tillatelse. Vårt råd er å ikke svare eller gjøre noe (f.eks. klikke) på disse meldingene. Du kan trygt og sikkert søke etter ledige stillinger på nettsiden vår.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
Hero image

Endre karriere med oss – slik fungerer det

Virksomhetenes kompetansebehov er i konstant endring, men det vil alltid være et behov for motiverte og tilpasningsdyktige folk. Med Academic Work Academy kan du starte drømmekarrieren med garantert jobb etter bare 12 uker med intensiv opplæring.

Se våre aktuelle programmer

Gjør karrieren din fremtidssikker

Vil du hjelpe til med å lage roboter for fremtiden, designe morgendagens strømnett, hjelpe virksomheter med å utvikle smarte forretningssystemer eller jobbe med nyskapende digitale løsninger som kan bidra til å løse klimakrisen? Store endringer som revolusjonerer samfunnet, kalles «megatrender», og digitalisering er ett eksempel på dette. Slike endringer i arbeidsmarkedet betyr at folk som i dag jobber i ulike bransjer, vil bli etterspurt innen IT og teknologi i nær fremtid. Det er derfor vi tilbyr våre programmer. Er du klar til å komme i gang? Se aktuelle kurs.

Garantert jobb

Vi matcher kompetansen som virksomheter trenger, med folk som har potensial til å bestå våre opplæringskurs. Stillingene vi retter oss inn mot vil variere basert på etterspørsel, men noen populære programmer er Java-utvikler, C#-utvikler og Automasjonstekniker. Alle kursene har én ting til felles: Du vil garantert få jobb når du har bestått kurset.

Er du interessert i IT og teknologi?

Det finnes mye å velge mellom innen IT og teknologi, og alle jobber er forskjellige. Noen stillinger krever analytiske egenskaper, andre krever personer med sosiale egenskaper som har evnen til å få andre rundt seg til å vokse i sine roller. Noen jobber krever stort fokus på detaljer, mens andre passer for dem som kan tenke utenfor boksen. Siden 2015 har vi gjennomført over 200 programmer innenfor en rekke emner, og hvert eneste har ført til jobb etter bestått kurs. Se aktuelle kurs.

Vi tilbyr

→ 12-ukers intensivkurs der du tilegner deg kompetansen som virksomhetene etterspør.


→ Fast ansettelse som konsulent gjennom Academic Work i 12 måneder.

→ En effektiv vei til en ny karriere innen IT eller teknologi uten krav til tidligere erfaring.

200+

gjennomførte programmer siden 2015

3000+

personer har fremtidssikret sine karrierer med oss

1000+

bedrifter og organisasjoner har ansatt våre konsulenter for å få den riktige kompetansen

En rask vei til en ny karriere – slik fungerer det

1. Finn programmet som passer for deg: Vi tilbyr ulike kurs som alle fører til en jobb innen IT eller teknologi.

2. Tilegn deg kompetanse: Hvis du kommer inn på et av våre programmer, venter et 12-ukers intensivkurs med de nyeste metodene, bransjens beste lærere og svært motiverte medstudenter.

3. Start din nye karriere!: Når du har bestått kurset, vil du starte din nye karriere i en attraktiv bedrift innen IT eller teknologi.

Hva mener tidligere kursdeltakere?

Det kan være utfordrende å endre karriere og tilegne seg ny kompetanse, men det er alltid verdt det. La våre tidligere kursdeltakere fra Academic Work Academy fortelle deg om sine erfaringer og hvordan deres karrierer tok av etter kurset.