test

Aktuelle programmer

Veien til en fremtidssikker karriere er kortere enn du tror. Våre 12-ukers kurs er et effektivt svar på kompetansemangelen innen IT og teknologi. De er utarbeidet i samråd med bransjeledende bedrifter og fører til ansettelse etter bestått kurs. Utforsk våre programmer, og finn det som passer best for deg.

Academy

Verden er i rask endring

Hvis du har det som trengs for å komme inn, har du 12 intensive uker foran deg med bransjens beste lærere og garantert jobb etter bestått kurs.

Med oss får du en optimal overgang til din nye og fremtidssikre karriere.

Aktuelle programmer

Vi har nå avsluttet alle rekrutteringer til våre programmer for denne gangen, men vi vil snart åpne for nye rekrutteringer til nye programmer. Vi anbefaler deg å følge med på våre nettsider, og skru på varsler på academicwork.no for IT-stillinger, eller ta kontakt med Academy-teamet dersom du vil høre mer på academy@academicwork.no.

200+

gjennomførte programmer siden 2015

3000+

personer har fremtidssikret sine karrierer med oss

1000+

bedrifter og organisasjoner har ansatt våre konsulenter for å få den riktige kompetansen

En rask vei til en ny karriere – slik fungerer det

1. Finn programmet som passer for deg: Vi tilbyr ulike kurs som alle fører til en jobb innen IT eller teknologi.

2. Tilegn deg kompetanse: Hvis du kommer inn på et av våre programmer, venter et 12-ukers intensivkurs med de nyeste metodene, bransjens beste lærere og svært motiverte medstudenter.

3. Start din nye karriere!: Når du har bestått kurset, vil du starte din nye karriere i en attraktiv bedrift innen IT eller teknologi.

Alumni historier

Happy group icon

VIL DU VITE MER OM PROGRAMMENE VÅRE?

Har du spørsmål om programmene vi tilbyr, rekrutteringsprosessen, eller noe annet? Ta kontakt med oss på academy@academicwork.no. Vi svarer deg så raskt vi kan. 

Ofte stilte spørsmål