test

Intensivutdanning hos Academic Work Academy

Ser du etter en effektiv måte å endre karrieren din på? Gjennom Academy-programmene tilbyr vi en rask og praktisk omskolering, basert på Accelerated Learning innen IT, teknologi og andre bransjer som opplever mangel på riktig kompetanse. Med våre 12 ukers intensivutdannelser med jobbgaranti, får du muligheten til å utvikle deg og sikre nye muligheter på fremtidens arbeidsmarked.

Vi beklager å måtte meddele at rekrutteringsprosessene for sommerens program er avsluttet. Takk for din interesse for Academy – vi håper at vi ser deg igjen ved en senere anledning.

Academy alumni

Vil du vite mer om Academy?

Ønsker du mer informasjon om hvordan Academy-konseptet fungerer, eller hvordan rekrutteringsprosessen er bygget opp? Eller kanskje du lurer på hvordan vi kan garantere jobb etter utdanning, eller hva tidligere studenter sier om oss?

Ofte stilte spørsmål

Decorative image
Happy group icon

VIL DU VITE MER OM PROGRAMMENE VÅRE?

Har du spørsmål om programmene vi tilbyr, rekrutteringsprosessen, eller noe annet? Ta kontakt med oss på academy@academicwork.no. Vi svarer deg så raskt vi kan. 

Alumni historier

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få siste nytt om intensivutdannelser, arrangementer eller aktuelle nyheter. Her kan du registrere deg for å motta vårt nyhetsbrev. For mer informasjon om hvordan vi håndterer personopplysninger, les vår personvernerklæring.