My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
Hero image

Skap din vei mot en fremtidsrettet karriere innen byggautomasjon på rekordtid hos Bravida!

En automasjonsingeniør bruker tilgjengelige IT verktøy til å forbedre og automatisere bygninger. Digitaliseringsbehovet øker, og markedet står ovenfor store endringer. Automasjon er et særlig viktig satsningsområde for mange bedrifter, da man i større grad tillates å jobbe mer effektivt og bærekraftig. Bygningsautomatisering er som å gi bygninger en egen hjerne gjennom digitalisering og design av systemer. Når alt samarbeider, oppstår det verdifulle synergieffekter som fører til mer effektiv energihåndtering, bedre sikkerhet og mer bærekraftige bygninger. Vi ønsker deg velkommen til å søke på vårt Academy program innen byggautomasjon, i samarbeid med Bravida. Vi søker kandidater fra Oslo, Kristiansand, Bergen og Trondheim.

Søknadsprosessen er avsluttet

Dette lærer du

Du vil etter endt utdannelse jobbe med bygningsautomatisering hos Bravida. I tett samarbeid med dyktige kollegaer vil du du jobbe i team for å utvikle energieffektive, bærekraftige og konkurransedyktige løsninger for å møte kundenes utfordringer med å automatisere og digitalisere sine bygninger.

Gjennom vårt Academy program vil du lære å utvikle effektive, smarte og konkurransedyktige løsninger for å møte kundens utfordringer med å automatisere og digitalisere løsninger. Som automasjonsingeniør vil du være i stand til å konfigurere, programmere og sette opp funksjoner som automatiserer ulike løsninger. Under programmet skal vi i Academy forberede deg på rollen som automasjonsingeniør/automasjonstekniker hos Bravida.

Du vil lære om hvordan man konfigurerer, programmerer og setter opp kontrollsystemer, designe automatiseringsløsninger samt hvordan man tester og gjennomfører vedlikehold av slike løsninger.

Du vil samt få opplæring i agil metodikk og utfordres i forhold til både samarbeid og selvstendig arbeid for å forberede deg på rollen i etterkant.

Vi tar dessverre ikke imot flere søknader til dette programmet!

Du er velkommen til å registrere deg til vårt nyhetsbrev. Da blir du varslet så fort vi lanserer nye program!

Programinnhold

→ Elektroteknikk og elektrisk konstruksjon
→ Prosjektforståelse - helhetlig forståelse av prosessen
→ Bygningsautomatisering - terminologi, tolkning av tekniske beskrivelser, systemforståelse, energioptimering og digitalisering
→ Kunnskap om Bravida
→ Programmering - generell forståelse for teknologi og programmering, grunnleggende kunnskap om datanettverk og nettverksteknologi (for eksempel TCP/IP-ruting), fjernoppkobling
→ God forståelse og utførelse av PLC-programmering
→ Power Skills - forretningsforståelse, selvledelse, salgstrening og systematisk arbeidsmetodikk

Hvem passer programmet for?

Har du interesse for byggautomasjon og vil lære mer om hvordan smarte løsninger blir til i ulike bygninger? Er El-lære/elektorfag, programmering, smarte løsninger og digitalisering noe du vil jobbe med? Da passer denne utdannelsen for deg! Dette programmet er også ideelt for de som er opptatt av bærekraftighet, da det inkluderer metoder for å integrere miljøvennlige og energieffektive løsninger innen bygningsteknologi.

Det är verkligen bland det roligaste jag gjort. Väldigt utmanande och högt tempo, alla som gick programmet var väldigt drivna och vi tog oss igenom det tillsammans.

– Wilhelm, tidligere Academy deltaker.

Søknad og opptakskrav

 • Over 18 år
 • Førerkort klasse B
 • Bestå de to innledende testene, logiske evner og personlige egenskaper.
 • Meget gode kunnskaper i norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig.
 • Uttrykke en genuin interesse for bygg-automasjon og bedriften Bravida, samt hvorfor rollen interesserer deg.

Slik ser søknadsprosessen ut

 1. Innledende tester
 2. Send inn din CV
 3. Telefonintervju
 4. Dybdeintervju
 5. Intervju hos Bravida
 6. Referansesjekk/bakgrunnssjekk

Du kan lese mer om vår rekrutteringsprosess her.

Vi tilbyr

Intensiv opplæring som er lærerstyrt med praktiske studier basert på Accelerated Learning
Etter endt opplæring ved Brights vil du være fast ansatt som konsulent i Academic Work
Praksisplass med tett oppfølgning hos Bravida i 12 måneder, med mulighet for fast ansettelse
En attraktiv vei til en ny karriere innen teknologi, uten krav om tidligere erfaring
Gode muligheter for faglig og personlig videreutvikling
Konkurransedyktige lønnsbetingelser
Gode systemer som hjelper deg i arbeidshverdagen
Et uformelt og sosialt arbeidsmiljø

300+

fullførte programmer siden 2015

5000+

folk har fremtidssikret karrieren sin hos oss

1000+

bedrifter og organisasjoner ansetter våre konsulenter for å bringe inn riktig kompetanse

Den raske veien til en ny karriere – det er slik det fungerer!

1. Finn det rette programmet for deg

Vi tilbyr ulike kurs som alle leder til jobber innen IT eller tech.

2. Utvikle ferdighetene dine

Blir du tatt opp på kurset, venter 12 intensive uker med effektiv læring, bransjens beste lærere og topp motiverte medstudenter.

3. Start din nye karriere

Etter endt utdanning blir du fast ansatt via Academic Work, leid ut til en attraktiv bedrift innen IT eller tech og får en god start på din nye karriere.

Slik er Academy-utdannelsen

Våre program, som er utviklet i nært samarbeid med arbeidsmarkedet og vårt erfarne lærer-team, gir deg optimale forutsetninger for å starte din nye karriere. Utdannelsen gjennomføres i samarbeid med vår bransjeledende utdanningspartner Brights. Vi arbeider med metoden Accelerated Learning, noe som innebærer et høyt tempo, korte teoretiske gjennomganger og mye praktisk arbeid, både individuelt og i grupper. I løpet av de to siste ukene av utdannelsen vil du knytte sammen alle delene du har lært til et avsluttende prosjekt, der du og ditt team kan velge å utvikle for eksempel en app, en tjeneste, et produkt, et spill eller realisere hobbyprosjektet du alltid har drømt om. Les mer om Brights og hva du kan forvente av utdannelsen.

Din fremtidige arbeidsgiver

Etter at du har gjennomført vårt byggautomasjons-program vil du tre inn i en rolle som automasjonsingeniør/automasjonstekniker hos Bravida. De tilbyr tjenester innen elektro, rør og ventilasjon, og baner vei mot et mer bærekraftig og robust samfunn. Bravida har mer enn 300 avdelinger i Norden, hvor hver lokal avdeling har sitt spesialområde. Med gode samarbeid på tvers av avdelinger skaper Bravida et godt helhetstilbud til hver kunde. Bravida tilbyr spennende og varierte oppgaver hos Norges ledende totaltekniske entreprenør. Du vil ta del i et team med høyt kvalifiserte kollegaer og du vil gis rom til å utvikle deg selv videre både faglig og personlig. Les mer her.

enter image description here

Happy group icon

Vil du vite mer om våre programmer?

Har du spørsmål om kursene, rekrutteringsprosessen, eller finner du ikke svar på spørsmålene dine her? Ta kontakt med academy@academicwork.no, så kommer vi tilbake til deg så snart vi kan.