C Sharp developer learning

Vil du spesialisere deg i C#.NET for å bidra i UDI sin nye digitale reform?

Microsofts programmeringsspråk C# og utviklingsplattform .NET brukes for å bygge applikasjoner for web, mobil og desktop, samt IoT-produkter og spill. I dag er .NET en av de mest brukte utviklingsplattformene i verden. Nå kan du lære deg fullstackutvikling med programmeringsspråket C# og plattformen .NET på 9 intensive uker. Etter utdanningen er du sikret relevant jobb i IT-bransjen. Vil du bli fremtidens ekspert? Nå ønsker vi deg velkommen til å søke på vårt Academy-program innen C#.NET!

Digitaliseringen øker og markedet står stadig overfor store endringer. C# .NET er et stort satsningsområde for bedrifter i alle bransjer. Stadig nye applikasjoner og webløsninger utvikles, og her spiller C# .NET-utviklerne en sentral rolle. I tett samarbeid med andre kolleger og systemutviklere vil du være med på å designe, planlegge, beskrive, programmere og kvalitetssikre datasystemer.

Du vil etter utdannelsen være i stand til å utvikle fullstendige fullstack-løsninger. Den erfaringen du får gjennom Academy utdannelsen vil du få mulighet til å sette rett ut i praksis hos UDI, hvor du får bidra med å videreutvikle gamle og utvikle nye brukerorienterte løsninger.

Dette lærer du

Som C#-konsulent har en flere karrieremuligheter. Ettersom C# er et av de mest brukte programmeringsspråkene i verden, kan stillingene ofte variere, likeså kan det være alt fra applikasjonsutviklere, webutvikler, spill- eller apputvikling. Med kompetanse innen C#.NET vil du ha en svært allsidig kompetanse som kan brukes til så mangt. Det kan være alt fra utvikling av konsollapplikasjoner til komplekse og brukervennlige, skalerbare systemer.  

Under C#-programmet lærer du å utvikle robuste, effektive og skalerbare applikasjoner. Du lærer å designe og implementere databaseløsninger ved hjelp av SQL Server, samt å bruke verktøy som Visual Studio og Git for å utvikle og administrere koden. Du vil også få kunnskap om .NET-rammeverket som gir en samling av biblioteker og verktøy for å utvikle C#-applikasjoner. Videre får du praktisk erfaring gjennom ulike prosjekter og øvelser. I etterkant av kurset vil du få muligheten til å utvikle dine ferdigheter og få erfare et bredt spekter av arbeidsoppgaver i en rolle hos Utlendingsdirektoratet. 

Praktisk informasjon

Studiestart17.06.24
Graduation29.10.24
StudiestedNydalen
Oppstartskveld17.06.2024
Individuelle forstudier18.06.2024-26.08.2024, med mål om å skape lik grunnleggende kunnskap for samtlige deltakere
Første arbeidsdag hos UDI 30.10.2024

Programinnhold

→ C#
→ .NET
→ TypeScript
→ Git
→ Agil prosjektmetodikk
→ React
→ HTML
→ SQL Server
→ Azure
→ List item
→ ADO.NET
→ Objektorientert programmering

Det beste med C# .NET er at det er cross-plattform. Videre er det et strukturert språk, og at man kan bruke C# til alt fra webutvikling til utvikling av spill. Det er også veldig ettertraktet på arbeidsmarkedet.
– Jens, C#.NET-alumni

Søknad og opptakskrav


For å søke må du være over 18 år og bestå de to innledende testene som fokuserer på logiske evner og personlige egenskaper. Du må ha meget gode kunnskaper i norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig. Videre må du kunne uttrykke en genuin interesse for IT og systemer, samt hvorfor rollen som C#.NET-konsulent interesserer deg.

Slik ser søknadsprosessen ut

 1. Logisk evne- og personlighetstest
 2. Innledende telefonsamtale
 3. Telefonintervju
 4. Dybdeintervju
 5. Intervju med Utlendingsdirektoratet
 6. Referansesjekk
 7. Bakgrunnsjekk via Semac
 8. Kontraktsignering

Krav for stillingen:

 • Godkjent sikkerhetsklarering
 • Politiattest
 • Minimum bachelorgrad innen IT eller ingeniør-utdanning med relevante IT-fag. Her kan lang og relevant erfaring kompenseres for manglende formell utdanning.

  Du kan lese mer om vår rekrutteringsprosess her

Ta testene!

Vår rekrutteringsprosess fokuserer på den enkeltes evner, egenskaper og motivasjon. Derfor starter vi med en personlighetstest og en logisk problemløsningstest for å se om du har det som skal til for å bytte karriere hos oss. Du vil motta e-post med lenke og testresultater 

Vi tilbyr

9 uker med intensive spesialiseringsperiode i henhold til Utlendingsdirektoratets kompetansebehov
Fast ansettelse i Academic Work
Praksisplass med tett oppfølgning hos UDI i 12 måneder, med mulighet for fast ansettelse En effektiv vei til en ny karriere innen IT eller teknologi, uten krav til tidligere erfaring Et attraktivt karrieresteg for deg med stor interesse innen objektorientert systemutvikling

300+

fullførte programmer siden 2015

5000+

folk har fremtidssikret karrieren sin hos oss

1000+

bedrifter og organisasjoner ansetter våre konsulenter for å bringe inn riktig kompetanse

Den effektive veien til ditt neste karrieresteg – slik fungerer det!

1. Et spesialdesignet program for deg

Vi tilbyr et unikt spesialiseringsløp innen systemutvikling.

2. Utvikle ferdighetene dine

Blir du tatt opp på kurset, venter 9 intensive uker med effektiv læring, bransjens beste lærere og topp motiverte medstudenter.

3. Start din nye karriere

Etter endt utdanning vil du være fast ansatt i Academic Work, og jobbe som innleid konsulent i UDI for en sentral rolle i deres digitaliseringsprosjekt.

Slik er Academy-utdannelsen


Våre program, som er utviklet i nært samarbeid med arbeidsmarkedet og vårt erfarne lærer-team, gir deg optimale forutsetninger for å starte din nye karriere. Utdannelsen gjennomføres i samarbeid med vår bransjeledende utdanningspartner Brights. Vi arbeider med metoden Accelerated Learning, noe som innebærer et høyt tempo, korte teoretiske gjennomganger og mye praktisk arbeid, både individuelt og i grupper.

I løpet av de tre siste ukene av utdannelsen vil du knytte sammen alle delene du har lært til et avsluttende prosjekt, der du og ditt team kan velge å utvikle for eksempel en app, en tjeneste, et produkt, et spill eller realisere hobbyprosjektet du alltid har drømt om. Les mer om Brights og hva du kan forvente av utdannelsen.

Din fremtidige arbeidsgiver


Etter fullført Academy utdanning vil du tre inn i en rolle som C#.NET-konsulent hos Utlendingsdirektoratet. Utlendingsdirektoratet er den sentrale etaten i utlendingsforvaltningen. UDI bidrar til å utvikle innvandrings- og flyktningpolitikken til regjeringen, og legger til rette for ønsket og lovlig innvandring. UDI jobber nå med å bygge en ny IT-infrastruktur og skal dermed opprette omtrent en helt ny IT avdeling. I rollen vil du få muligheten til å bistå i å forme et in-house miljø for IT-utvikling hos UDI.

Menneskeverd, profesjonalitet og helhet er grunnleggende verdier i direktoratet. I rollen skal du utvikle brukervennlige, sammenhengende og komplekse løsninger som sikrer likeverd og lik behandling i Norges innvandrings- og flyktningpolitikk.

Happy group icon

Vil du vite mer om våre programmer?

Har du spørsmål om kursene, rekrutteringsprosessen, eller finner du ikke svar på spørsmålene dine her? Ta kontakt med academy@academicwork.no, så kommer vi tilbake til deg så snart vi kan.