My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
Hero image

Realiser drømmekarrieren din på 12 uker og få fast jobb som sikkerhetsanalytiker hos Helse Vest IKT

Vil du være en del av kampen mot cybertrusler og sikre fremtiden? Som sikkerhetsanalytiker hos Helse Vest beskytter du den mest verdifulle ressursen i dagens digitale verden, helsedata. Det er en kjensgjerning at data er den nye oljen og at den mest verdifulle dataen er din helseinformasjon. Bli med på å forme fremtiden, stoppe cyberkriminalitet og utgjøre en forskjell i samfunnet. Ta steget inn i en spennende karriere nå og bli en uunnværlig beskytter av verdifulle digitale ressurser.

Søknadsprosessen er avsluttet

Dette lærer du 

For å møte den økende etterspørselen etter sikkerhets-eksperter, tilbyr Helse Vest IKT i samarbeid med våre partnere et 12 ukers intensivt utdanningsprogram innen sikkerhet. Etter utdanningen vil du få fast ansettelse hos Helse Vest IKT.

Som sikkerhetsanalytiker jobber du med å beskytte digitale systemer og data mot trusler og angrep. Du lærer å identifisere sårbarheter, gjennomføre risikovurderinger og implementere sikkerhetstiltak for å sikre at organisasjoners digitale infrastruktur er robust. Du vil utforske ulike sikkerhetsrammeverk og standarder, og få innsikt i hvordan du kan implementere effektive sikkerhetsstrategier og -tiltak.  

Under programmet lærer du i tillegg å bruke agile metoder som scrum for å effektivt håndtere sikkerhetsrelaterte prosjekter. Du vil også få kunnskap om sikkerhetsovervåkning, sårbarhetsanalyse, og nettverkssikkerhet, samt praktisk erfaring gjennom skreddersydde prosjekter og øvelser.  

Cyber Security er en avgjørende faktor for alle bedrifter som håndterer store mengder data. Med den økende mengden data som samles og lagres, er det viktig å ha spesialiserte fagpersoner innen dette fagområdet for å beskytte disse verdiene.

Vi tar dessverre ikke imot flere søknader til dette programmet!

Du er velkommen til å registrere deg til vårt nyhetsbrev. Da blir du varslet så fort vi lanserer nye program!

Det er en spennende og uforutsigbar hverdag i sikkerhetsbransjen. Det gjelder å forebygge problem, og ikke minst rydde opp når krisen inntreffer

Daniel - alumni fra tidligere Cyber Security-klasse

Karrieremuligheter

Etter fullført utdanning vil du være rustet til å håndtere kunders sikkerhetsbehov på en effektiv og ansvarlig måte. Som sikkerhetsanalytiker vil du gjennom tolkning, samt analysering av data, spille en nøkkelrolle i å sikre at data behandles på en sikker måte og identifisere potensielle trusler og sårbarheter. Dette med hensikt om å oppdage og forebygge cyberangrep, samtidig som du bidrar til utviklingen av robuste sikkerhetssystemer. Som en spesialisert fagperson innen Cyber Security, vil du i tillegg bidra til å sikre at bedriften følger relevante lover og regler, hvilket vil føre til bærekraftige sikkerhetspraksiser. Dette er viktig for å beskytte både bedriftsdata og samfunnet som helhet. Hvis dette høres spennende ut, bør du lese videre og utforske mulighetene!

Programinnhold

→ Networking (Firewalls, VPN, OSI &TCP)

→ Platforms (Linux & Windows)

→ Security Operations & Architecture

→ Security & Risk Management

→ Offensive Security

→ Scripting (SQL)

→ Incident Management

Hvem passer programmet for?

Har du interesse for Cyber Security og informasjonssikkerhet? Vil du lære mer om beskyttelse av digitale ressurser, sikkerhetsteknologier og håndtering av cybertrusler? Er du interessert i programmering, datasikkerhet, kryptografi og teknologi generelt? Da passer dette perfekt for deg! Dette er en spennende mulighet for deg som vil bidra til å bygge en tryggere digital fremtid.

Søknad og opptakskrav

For å søke må du være over 18 år og bestå de to innledende testene som fokuserer på logiske evner og personlige egenskaper. Du må ha meget gode kunnskaper i norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig. Videre må du kunne uttrykke en genuin interesse for IT og systemer, samt hvorfor rollen som sikkerhetsanalytiker interesserer deg.

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om ikke å bli ført opp på søkerlisten. Dersom ønsket reservasjon ikke blir tatt hensyn til, vil søkeren bli varslet om dette før offentlig søkerliste blir laget. Vurderingen blir basert på Offentleglova §4.

Ver som Christiaan! Saman med kollegaene jaktar han etter digitale sårbarheiter og truslar. Les meir her.

Vi tilbyr

→ Fast ansettelse som sikkerhetsanalytiker hos Helse Vest IKT etter utdanning.

→ Konkurransedyktig lønn under og etter utdanningen.

→ 12 ukers intensiv opplæring designet for å trene deg i ferdighetene bedrifter trenger.

→ Fleksible arbeidsdager med hybride løsninger.

→ Kontorer i Bergen, Stavanger, Førde og Haugesund.

400+

fullførte programmer siden 2023

4000+

mennesker har fremtidssikret karrieren gjennom oss

1000+

bedrifter og organisasjoner har leid inn våre konsulenter for å få riktig kompetanse

Din fremtidige arbeidsgiver

Helse Vest IKT er totalleverandør av IKT-tenester til spesialisthelsetenesta i Helse Vest. Ved bruk av teknologi skal vi forbetre helse- og omsorgstenesta i regionen vår. Våre kundar er både dei offentlege sjukehusa i Helse Vest, og fleire private helsetenesteleverandørar i regionen.

Ansvaret ligg til både å skulle tilby nye tenester, og ivareta drift av eit stort antal tenester. 25 000 kollegaer og mange tusen pasientar er avhengige av at vi leverer og drifter system heile døgnet, heile året.

I 2023 arbeider 715 tilsette på våre kontor i Førde, Bergen, Haugesund og Stavanger. Vi har òg mindre avdelingskontor på Voss, Odda og Stord.

enter image description here

Vil du vite mer?

Du er selvfølgelig alltid velkommen til å kontakte oss på academy@academicwork.no.

En rask vei til en ny karriere – sånn fungerer det!

1. Finn det rette programmet for deg: Vi tilbyr ulike kurs som alle leder til jobb innen IT eller tech.

2. Utvikling av dine ferdigheter: Hvis du blir tatt opp i et av våre programmer, venter 12 ukers trening med de nyeste metodene, de beste instruktørene i bransjen og høyt motiverte klassekamerater.

3. Start din nye karriere!: Etter endt utdanning starter du din nye karriere i et attraktivt selskap innen IT og tech.

Er du usikker på hvilket program som er riktig for deg? Les mer om vår rådgivningstjeneste her!