My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
Academic Work Academy

Academic Work Academy - vi utdanner fremtidens arbeidskraft

Det norske arbeidsmarkedet har et stort udekket behov for kompetanse innen IT. Om Norge skal unngå å henge etter det digitale skiftet, der vi er avhengig av kompetanse som kan sikre næringsutvikling, samfunnssikkerhet og effektive tjenester, trenger vi et utdanningstilbud som retter søkelyset mot utfordringene arbeidsmarkedet har. Derfor har vi skapt Academic Work Academy, et konsept som vektlegger kompetanseutvikling på områder det ellers kan være utfordrende å finne riktig kompetanse i dag.

Gjennom våre Academy-program tilbyr vi intensivutdanning der kandidatene reskilles gjennom 12 uker med klasseromsundervisning. Deretter følger et 12 måneder praksisløp hos kunde. Undervisningen gjennomføres av vårt søsterselskapet Brights, som benytter en læringsmetode som er basert på Accelerated Learning - praktisk læring med høy intensitet så teori og læring raskt kan settes ut i praksis. I praksisperioden vil Brights, Academic Work og du som vår kunde spille en viktig rolle i konsulentens utvikling. Praktisering gjennom oppdragsperioden er vesentlig for deres videre kompetanseutvikling.

enter image description here

Trenger din bedrift påfyll av ny kompetanse?

Vi gjennomfører Academy-program gjennom året innen en rekke relevante og ettertraktede teknologier. Dette gir våre kunder tilgang på konsulenter fortløpende. I tillegg tilbyr vi partnerprogram for kunder som søker kompetanse innen spesifikke systemer, som for eksempel Salesforce og ServiceNow, og bedriftsspesifikke program for bedrifter som ønsker skreddersydde løsninger. Bruk vårt skjema og ta kontakt med oss i dag for å lære mer om Academy som konsept, eller få veiledning i hvilke konsulenter eller programmer som kan være mest relevant for deg og din bedrift. Du kan også finne vår kontaktinformasjon her.

En oversikt over våre Academy-programmer

  • C#.NET

  • Salesforce

  • JavaScript

  • Data Engineering and Analytics

  • Cyber Security

  • Java

  • Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement

  • Microsoft Dynamics 365

Fra trainee til produktsjef i Coop

Kristine var en av de første som fikk muligheten til å gjennomføre Coop Norge sitt traineeprogram med fokus på hele verdikjeden med hjelp av SAP-systemet. Læringskurven var bratt, men etter to år jobber Kristine som produktsjef i Coop.

Academy har sikret oss medarbeidere med et bra utgangspunkt til å lære mer. De er sultne, de lærer raskt, og bidrar med ny og spennende kultur. De har andre refleksjoner og er flinke til å stille spørsmål, noe som igjen hever kompetansen i teamet. - Terje Aas Høiås, Team Manager, Payex.