Bemanning

Trenger dere å leie inn personell? Vi kan bemanning. Behovet for personell varierer, rett tid å leie inn en konsulent kan for eksempel være ved arbeidsstopper, organisasjonsendringer, ansettelsesstopp eller ved vikarbehov. Da sørger vi for at rett person er på plass til rett sted, når du behøver det.

Kontakt oss

Når er det behov for bemanning?

Bemanning er et felles navn for å leie inn medarbeidere og kompetanse. Kanskje du, som et selskap, står overfor et generasjonsskifte i avdelingen, en stor ekspansjon eller en uventet ledig stilling – da kan en bemanning være den rette løsningen. Våre rekrutteringseksperter driver hele rekrutteringsprosessen, og sammen velger du hvilken konsulent (er) som passer for stillingen. Når du benytter deg av en bemanningsløsning vil vi være arbeidsgiver og medarbeideren ansattes i Academic Work. Vi håndterer alt av administrasjon og andre forhold som har med selve ansettelsen å gjøre for deg. En Consultant Manager i Academic Work blir personens nærmeste leder, noe som gjør at du får hjelp med personalansvar, lønnsadministrasjon, utvikling og- oppfølging. Selvfølgelig får du som kunde løpende informasjon under hele rekrutteringsprosessen og sammen med deg finner vi en skreddersydd løsning.

Fordeler med bemanning

Bemanningsløsninger skal frigjøre din tid til å fokusere på dine kjerneoppgaver. Det skal oppleves tidsbesparende, fleksibelt og effektivt. Vi vil hjelpe deg med å identifisere fremtidige talenter og kompetanse. Når du leier personell gjennom oss, matcher vi ditt personalbehov opp mot vår database med aktivt jobbsøkende kandidater. Vi markedsfører hver stilling slik at du får en kandidat som aktivt søker på akkurat denne stillingen, og dermed er både motivert og engasjert - slik minimere vi risikoen for feilansettelse. Lær om alle fordelene med bemanning her.

«Iwmac har stor vekst og i tillegg stor variasjon av arbeidsmengde etter sesong. Jeg bruker alt for mye tid og kostnader ved å legge ut jobb annonse selv og vurdere en stor mengde med søknader og spørsmål. Med Academic Work trenger jeg bare å ta kontakt når jeg har et behov for bemanning. De vet hva jeg trenger og etter noen dager er både annonse lagt ut og jeg får oversendt oversikt på de mest passende kandidatene som de allerede har forhåndsintervjuet. Academic Work er solide og seriøse. Vi har brukt de i flere år og har vært svært fornøyd. De har stor eierskap til sin jobb og setter seg godt inn i våre behov.»
– Roar Thonstad, Operation Manager

enter image description here

Deltidspersonell – fremtidige heltidsansatte?

Young professionals innehar den nyeste kompetansen og kunnskapen i markedet. Mange bedrifter starter med å ansette studenter på deltid til å rekruttere over studenten etter endt studier. Gjennom å la studenter ta del av bedriften mens de studerer sikrer dere virksomheten den ferskeste kompetansen ikke bare for i dag– men også for fremtiden.

Fordeler ved å ansette på deltid

Tidseffektive bemanningsløsninger

I Academic Work har vi gode arbeidsprosesser og dyp kunnskap om vår målgruppe. Det gjør at vi raskt finner personer med rett kompetanse til deg, uansett hvor langt eller kort varigheten for behovet er. Bemanningsløsninger skal frigjøre din tid til å fokusere på dine kjerneoppgaver og det skal føles fleksibelt og effektivt.

Vi hjelper til med bemanning innen en rekke ulike forretningsområder.

Alt fra økonomi og teknologi til kundeservice og markedsføring. Velg et område fra listen nedenfor for å lese mer om hvordan vi hjelper deg! Les mer om kontorene våre i Trondheim og Oslo, og se hva vi kan hjelpe bedriften din med.

Skreddersydde bemanningsløsninger

Sammen med deg velger vi den løsningen som er best for å dekke ditt behov, og som ligger til grunn for at du skal bli fornøyd med prosessen. Vi kan sammen med deg skreddersy den løsningen du ønsker for din bemanning, enten det er omfang, flere personer eller etterspurt kompetanse. Noe som er felles for samtlige stillinger er vår grundige og godt gjennomtenkte prosess. Gjennom lang erfaring vet vi hva som kreves for at du som kunde får rett kandidat til ditt behov, til rett tid. Les om fordelene med bemanning her.

Del artikkelen