Vi hjelper deg med bemanning

Våre tjenester

Ofte kan behovet for personell variere, som ved endringer i organisasjonen, stans i ansettelser eller behov for vikarer. Trenger din bedrift å leie inn personell? Vi i Academic Work sørger for at du får riktig person på rett sted når du trenger det!

Kontakt oss

Når er det behov for bemanning?

Ved bemanning leier du inn medarbeidere og kompetanse. Kanskje bedriften din eller selskapet du jobber i står overfor et generasjonsskifte i avdelingen, en stor ekspansjon eller det dukker opp en eller flere uventede stillinger. Da kan bemanning være den rette løsningen for å dekke behovet. Våre rekrutteringseksperter står for rekrutteringsprosessen, og sammen velger dere hvilken konsulent eller konsulenter som passer for stillingen. Konsulentene ansettes av Academic Work som har arbeidsgiveransvaret.

Derfor burde du bruke et bemanningsbyrå

Kostnadseffektivt og fleksibelt

En av de mange fordelene med bemanning er kostnadseffektivitet. Du betaler kun for de timene du behøver konsulenten. Det er også en veldig fleksibel ressursløsning ettersom bemanning gjøres ved behov – som for eksempel ved ansettelsesstopp eller ferie. Altså er det en god løsning for arbeidsgivere som ønsker å holde de faste kostnadene nede.

Tidsbesparende og treffsikkert

Å rekruttere nye medarbeidere kan være en tidkrevende prosess. Det er heller ikke alltid så lett å finne riktig medarbeider, spesielt med tanke på at det aldri har vært så høy konkurranse om kvalifiserte arbeidskraft før. Kravprofil skal bestemmes, stillingsannonsen skal skrives, gå du må gjennomføre intervjuer og ta beslutninger underveis. Dette hjelper vi deg med!

Personalansvar og utvikling

Når du benytter deg av bemanning som løsning ansettes medarbeideren i Academic Work. Det vil si at vi håndterer alt av administrasjon og andre forhold som har med selve ansettelsen å gjøre. En Consultant Manager blir personens nærmeste leder, noe som gjør at du får hjelp med personalansvar, lønnsadministrasjon, utvikling og oppfølging.

Vi skreddersyr bemanningsløsninger

Vi ønsker at du skal bli fornøyd med prosessen og resultatet. Sammen med deg skreddersyr vi derfor den løsningen du ønsker for din bemanning, enten det er omfang, flere personer eller en konkret kompetanse. Noe som er felles for samtlige stillinger er at vi har en grundig rekrutteringsprosess. Gjennom lang erfaring vet vi hva som kreves for at du som kunde får rett kandidat til ditt behov.

AW Academy

Med vårt søsterselskap AW Academy tilbyr vi intensivopplæring innen ulike kompetanseområder. Målet er å forberede og utdanne mennesker med de riktige egenskapene og ambisjonene, slik at de kan starte en ny karriere. På den måten sørger vi for at bedrifter har tilgang til kompetanse på områder der det eller kan være vanskelig å finne aktuelle kandidater. Les mer om AW Academy og book din neste medarbeider.

Les mer om AW Academy

Fra en av våre kunder

«Iwmac har stor vekst og i tillegg stor variasjon av arbeidsmengde etter sesong. Jeg bruker alt for mye tid og kostnader ved å legge ut jobb annonse selv og vurdere en stor mengde med søknader og spørsmål. Med Academic Work trenger jeg bare å ta kontakt når jeg har et behov for bemanning. De vet hva jeg trenger og etter noen dager er både annonse lagt ut og jeg får oversendt oversikt på de mest passende kandidatene som de allerede har forhåndsintervjuet. Academic Work er solide og seriøse. Vi har brukt de i flere år og har vært svært fornøyd. De har stort eierskap til sin jobb og setter seg godt inn i våre behov.» - Roar Thonstad, Operation Manager

enter image description here

Vi er et bemanningsbyrå med ulike kompetanseområder

Hos oss kan du finne kompetanse innen ulike kompetanseområder som IT, økonomi og salg. Velg blant områdene i listen under for å lese mer om de aktuelle bransjene vi kan hjelpe deg å dekke ditt bemanningsbehov til.

Trenger du et bemanningsbyrå?

Uansett om behovet ditt er kortsiktig eller langsiktig, kan du stole på at vi finner din neste medarbeider. Her kan du finne vår kontaktinformasjon, eller ta direkte kontakt med kontorene våre i Oslo eller Trondheim.

Del artikkelen