My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
bemanning

Trenger du et bemanningsbyrå?

Våre tjenester - bemanning

Behovet for ansatte varierer fra bedrift til bedrift. Academic Work er et rekrutterings- og bemanningsbyrå som hjelper deg å finne din neste medarbeider. Her kan du finne mer informasjon om våre bemanningsløsninger og hvordan et samarbeid med oss vil se ut.

Kontakt oss

Hvorfor bruke et bemanningsbyrå?

Har du et vikarbehov og ønsker å ansette en ny medarbeider på midlertidig basis, er bemanning riktig løsning for deg. Dette kan for eksempel være når en eller flere av dine faste ansatte skal over i et prosjekt, og du trenger noen som kan ta hånd om deres arbeidsoppgaver i mellomtiden. Andre eksempler kan være at bedriften opplever økt etterspørsel fra nye og eksisterende kunder, og du trenger en eller flere ressurser for å ta unna denne arbeidsstoppen. Å bruke et bemanningsbyrå til å finne din neste medarbeider vil for det første spare deg for tid. Å rekruttere nye ansatte kan være en tidkrevende prosess, og det er heller ikke så lett å finne riktig medarbeider, spesielt ikke i en tid der det er høy konkurranse om de samme kandidatene. For det andre vil vi i Academic Work stå som arbeidsgiver for konsulenten. Det vil si at vi håndterer alt av administrasjon og andre forhold som har med selve ansettelsen å gjøre.

enter image description here

Hvorfor bruke Academic Work som bemanningsbyrå?

Det er kostnadseffektivt og fleksibelt

Du betaler kun for de timene du behøver konsulenten. Det er også en veldig fleksibel løsning ettersom bemanning gjøres ved behov, som for eksempel ved ansettelsesstopp eller ferie.

Du sparer tid og unngår feilansettelser

En rekrutteringsprosess kan oppleves som en utfordring, spesielt når man har andre oppgaver som tar like mye tid. Kravprofil skal bestemmes, stillingsannonsen skal skrives, intervjuer må gjennomføres, og gjerne i flere runder, og så må man ta beslutninger underveis. Bruker du Academic Work som bemanningsbyrå sørger vi for at du får riktig person på rett sted, og at du unngår feilansettelser.

Vi tar ansvar for personal og utvikling

Når du benytter Academic Work som bemanningsbyrå håndterer vi alt som følger med i ansettelsen. En av våre Consultant Managers vil bli konsulentens nærmeste leder. Dette betyr at du vil få hjelp med personalansvar, lønnsadministrasjon, utvikling og oppfølging.

Vi tilbyr bemanningsløsninger som passer ditt behov

Vi ønsker at alle våre kunder skal bli fornøyd med prosessen og resultatet i et samarbeid med oss. Sammen med deg finner vi derfor den løsningen som passer ditt behov best, og gjennomfører en grundig rekrutteringsprosess for å finne riktig kandidat.

Vi tror på langsiktige løsninger

Ofte blir bemanning sett på som en usikker form for ansettelse siden det ikke alltid er snakk om langvarige ansettelser. Det er også vanlig å tro at bemanningsbyråene velger og vraker når de skal sende ut konsulenter på oppdrag. Som en revidert arbeidsgiver jobber ikke vi på den måten. Vi gjennomfører alltid en ny rekrutteringsprosess for alle stillingene vi hjelper med, og vi jobber strategisk for å finne den personen som er best egnet til jobben. Vi tror dessuten på langsiktige løsninger. Det vil si at dersom dere trives med den konsulenten dere har fått gjennom oss, og vedkommende trives som ansatt hos dere, er det fullt mulig å rekruttere medarbeideren til deres bedrift dersom dere ønsker et mer langsiktig behov.


Hvilket fagområde trenger du bemanning til?

Vi hjelper deg å finne din neste medarbeider innen en rekke ulike fagområder, som for eksempel IT, økonomi og salg. Velg blant områdene i listen under for å lese mer om de aktuelle fagområdene vi kan hjelpe deg å dekke ditt bemanningsbehov til.

Velg blant våre fagområderexpand_more

Fra en av våre kunder

Vi er veldig fornøyde med vårt samarbeid gjennom flere år. De er profesjonelle, setter seg godt inn i våre behov, og kommer opp med veldig gode kandidater på kort tid. – Stina Gundersen, Markedssjef i Avantor.

Les mer om hva noen av våre kunder synes om samarbeidet med Academic Work her.

Trenger du et bemanningsbyrå?

Academic Work har kontor i Oslo og Trondheim, men vi hjelper våre kunder med bemanning og rekruttering utenfor disse områdene også. Uansett om behovet ditt er kortsiktig eller langsiktig, kan du stole på at vi finner din neste medarbeider. Her finner du vår kontaktinformasjon, eller ta direkte kontakt med kontorene våre i Oslo og Trondheim. Du kan også velge å benytte deg av skjemaet under.

Flere tjenester vi tilbyr