My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
Hero image

Brights – en skreddersydd læringsmetode

Brights, søsterselskapet til Academic Work, tilbyr skreddersydd reskilling og upskilling (videreutdanning og omskolering), og rådgiving til selskaper som ønsker å følge med i utviklingen av kompetansebehovet på arbeidsmarkedet. Med over 40 læringseksperter rundt om i Europa, jobber Brights med et viktig oppdrag – å endre måten organisasjoner og enkeltpersoner lærer på.

Læring i fokus siden 2015

Brights sin reise startet allerede i 2015 som læringspartner til Academic Work. Som et bemannings- og rekrutteringsselskap slet Academic Work med det økende kompetansegapet: det var ikke nok IT- og teknologikandidater til å møte kundenes behov. Academic Work Academy ble grunnlagt, og ble raskt kjent for sine 12-ukers intensivprogrammer som hjalp folk til å bytte karriere til IT- og teknologikonsulenter.

Etter hvert som behovet for effektive læringsløsninger fortsatte å vokse, var det på tide å utvide virksomhetet og begynne å tilby læringsløsninger til alle bedrifter, ikke bare til søsterselskapet. Med denne utvidelsen fikk Brights også et nytt navn og identitet – med oppdraget å endre måten enkeltpersoner og organisasjoner lærer på.


Å ligge foran i en verden som endrer seg raskt, handler mest om mennesker – mer spesifikt vår evne til å tilpasse og utvikle oss. Det er det læring er, og vi kan alt om læring. - Brights.

Når bør du henvende deg til Brights?

Reskilling: Mangler din bedrift riktig kompetanse? Har du ansatte som trenger en grundig oppdatering på kunnskaper og ferdigheter? Da er det reskilling som er løsningen.

Upskilling: Har du og selskapet behov for å oppdatere dine ansattes ferdigheter? Eller kanskje du er på utkikk etter en effektiv løsning for introduksjon av nye ansatte til systemene dine? Upskilling er svaret på dette.

Rådgiving: Du vet at verden er i endring, og at læring er nøkkelen til tilpasning. Men hvor skal man begynne? Hva er viktigst å fokusere på? Hvordan kan du gjøre læring til en del av bedriftens kultur? Learning Consulting er svaret på dette.

Sjekk ut www.brights.com og følg Brights Learning på LinkedIn og @brights_learning på Instagram!

3000+

mennesker har nådd læringsmålene sine med Brights

1000+

kunder har dratt nytte av ferdighetene som de har lært

40+

læringsspesialister som hjelper deg og bedriften med læring