My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
rekruttering/academicwork

Vi hjelper deg å rekruttere nye medarbeidere

Våre tjenester - rekruttering

Å ha dyktige medarbeidere spiller en stor rolle for at bedriften din skal vokse. Samtidig øker konkurransen om de gode kandidatene, og å finne riktig person krever kunnskap og engasjement. Dersom du ikke har tid til å lete etter riktig kandidat, eller du ikke vet helt hvor du skal starte, så kan vi hjelpe deg med akkurat det.

Kontakt oss

Når passer det å bruke et rekrutteringsbyrå?

Har bedriften et langsiktig behov for nye medarbeidere, da er rekruttering et godt alternativ. Skal du rekruttere nye medarbeidere til din bedrift, men har ikke tid til å lete etter riktig kandidat? Eller kanskje du synes selve rekrutteringsprosessen er utfordrende å gjennomføre? Da anbefaler vi deg å ta kontakt med oss! Våre rekrutteringseksperter hjelper deg gjennom hele rekrutteringsprosessen, fra kravprofil til ansettelse, og gir deg i tillegg tilgang til et stort nettverk av young professionals. Har din bedrift behov for noe mer kortsiktig kan du lese mer om våre bemanningsløsninger her.

Rekruttere young professionals – en investering for fremtiden

Vi hjelper våre kunder å rekruttere studenter, nyutdannede og de som er i starten av sin karriere. Vi kaller dem young professionals. Denne målgruppen sitter på den nyeste kompetansen og streber etter å utvikle seg faglig og personlig. Suksess skapes av mennesker, og å rekruttere den rette medarbeideren er det som hjelper din bedrift å vokse. Samtidig har det aldri vært mer utfordrende eller mer tidkrevende å rekruttere den rette kandidaten, og feilansettelse kan bli dyrt. Å attrahere de beste kandidatene på markedet krever tid, engasjement og kunnskap. Det krever at du tenker langsiktig, og å rekruttere young professionals er derfor lurt for å fremtidssikre virksomheten. Les mer om young professionals.

enter image description here

Slik foregår vår rekrutteringsprosess

 • Definere kravprofil og rekrutteringsstrategi.

 • Opprette stillingsannonse.

 • Publisere stillingsannonse (vi publiserer stillingsannonsen i egne kanaler, på eksterne karrieresider og andre målrettede kanaler om nødvendig).

 • Distribusjon av stillingsannonsen i vårt nettverk av young professionals.

 • Evaluering av kandidater (screening, sourcing, CV-utvalg, telefonintervju, fysisk/digitalt intervju, valg og presentasjon av kandidatene til deg).

 • Supplerende tester som et verktøy til vurdering og evaluering av kandidater.

Du kan lese mer om vår rekrutteringsprosessen vår her. Vi tilbyr også en digital rekrutteringsprosess.

Hvorfor bruke Academic Work til å rekruttere?

Konkurransen om gode kandidater kan være utfordrende i dagens arbeidsmarked. Vi er et rekrutterings- og bemanningsbyrå med kontor i Oslo og Trondheim, men hjelper våre kunder fra flere steder i landet. Bruker du Academic Work som rekrutteringsbyrå sparer du både tid og ressurser når du skal finne din neste medarbeider. Dette hjelper vi med:

 • Utforming av annonser
 • Publisering av annonser
 • Svare på søknader via telefon og e-post
 • Eksterne søk og kontakt av kandidater gjennom et bredt nettverk
 • Innkalling til intervjuer
 • Jobbanalyse og definere en kravprofil for stillingen
 • Personlighet- og evnetester
 • Referansesjekker
 • Unngå feilansettelser

Som en revidert arbeidsgiver er vi opptatt av å følge bransjens etiske retningslinjer og at alle parter har en god opplevelse av samarbeidet.

Disse fagområdene kan vi hjelpe deg å rekruttere til

Vi kan hjelpe deg å finne medarbeidere til flere fagområder, som for eksempel IT, markedsføring og salg. I listen under kan du finne en oversikt over våre fagområder.

Velg blant våre fagområderexpand_more
deltid

Skal du rekruttere til deltidsstillinger?

Noen arbeidsstopper forekommer ofte, mens andre er mer uvanlig og veldig intense når de først dukker opp. Arbeidsstopper bør helst kunne forutsees og håndteres for å skape et godt arbeidsmiljø. En god løsning på et midlertidig behov, sykefravær eller behov i ferieperioder, er å ansette medarbeidere på deltid.

Fra en av våre kunder som har brukt oss til rekruttering

Vi har hele veien fått dyktige kandidater, og nær sagt alle er fortsatt hos oss i Montel selv etter 6-8 års fartstid. – Tom Nyblin, daglig leder i Montel.

Her kan du lese mer om hva våre kunder sier om et samarbeid med Academic Work.

Vi rekrutterer din neste medarbeider

Ta kontakt med oss for å finne din neste medarbeider. Her finner du vår kontaktinformasjon. Du kan også ta direkte kontakt med kontorene våre i Oslo eller Trondheim, eller benytte deg av skjemaet under.