Rekruttering

Vi hjelper våre kunder å rekruttere studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere - young professionals. Som eksperter på denne målgruppen og med 20 års erfaring innen bemanning og rekruttering kjenner vi oss trygge på at vi kan love våre kunder en treffsikker og smidig rekrutteringsprosess.

Bedrift? kontakt oss

Rekruttering til din bedrift

Konkurransen om attraktive profiler er i dagens arbeidsmarked hard, det finnes sjeldent tid til å håndtere rekrutteringsprosessen internt og det kan være en stor utfordring å komme i kontakt med kandidater som søker jobb. Vi kan love deg som kunde at vi vil hjelpe deg med å rekruttere rett person, og samtidig har du tid til å fokusere på kjernevirksomheten.

Fordeler med rekruttering

Når du velger å la oss hjelpe deg med din rekruttering får du tilgang til vårt store nettverk av young professionals. I hvilke tilfeller det blir engasjert eksternt rekrutteringshjelp, varierer fra bedrift til bedrift. Noen av fordelene bedrifter pleier å trekke frem, er at det gir dem mer tid til deres egen kjernevirksomhet og at vi er dyktige på å identifisere talenter, noe som minimerer feilansettelser. I tillegg får bedriften kvalifisert hjelp fra en av våre dyktige Consultant Manager.

Trygghet for deg

I Academic Work er vi opptatt av å følge bransjens etiske retningslinjer for å sørge for at alle parter har en god opplevelse av samarbeidet. Det skal være trygt å samarbeide med oss både for deg som kunde og for kandidaten. Som et av de første bemanning- og rekrutteringsselskapene kan vi skilte med å være revidert arbeidsgiver. Det er vi stolte av.

Vi hjelper deg med rekruttering innen flere forskjellige forretningsområder.

Alt ifra økonomi og teknologi til kundeservice og markedsføring. Velg et område fra listen nedenfor for å lese mer om hvordan vi hjelper deg!

Vi finner din neste medarbeider

Så langt har vi hjulpet de aller fleste bransjer og ledere med å løse deres behov innen bemanning og rekruttering.
Faktisk har vi sammen med våre kunder og samarbeidspartnere gitt over 130 000 young professionals en karrieremulighet.

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe dere med å løse dagens eller fremtidige behov. Benytt skjemaet under så kontakter vi deg når du ønsker eller ring oss på tlf. 21 30 53 01

Er du jobbsøker? Se alle våre ledige stillinger her, eller registrer din CV på vår side her.

Del artikkelen