Vi hjelper deg med rekruttering

Å ha dyktige medarbeidere spiller en stor rolle for at bedriften din skal vokse. Samtidig øker konkurransen om de gode kandidatene, og å finne riktig person krever kunnskap og engasjement. Dersom du ikke har tid til å lete etter riktig kandidat, eller du ikke vet helt hvor du skal starte, så kan vi hjelpe deg med akkurat det.

Kontakt oss i dag

Når passer det å bruke et rekrutteringsbyrå?

Dersom du har et mer langsiktig behov er rekruttering et godt alternativ for din bedrift. Dersom du ikke har tid til å lete etter riktig kandidat, eller kanskje synes det er vanskelig å rekruttere nye medarbeidere, eller ikke helt vet hvordan du skal gjennomføre en rekrutteringsprosess, så kan vi hjelpe deg. Våre rekrutteringseksperter hjelper deg med hele rekrutteringsprosessen fra kravprofil til ansettelse – og gir deg i tillegg tilgang til et stort nettverk av young professionals. Har du og bedriften din behov for noe mer kortsiktig kan du lese mer om våre bemanningsløsninger.

Rekruttering av young professionals

Vi hjelper våre kunder å rekruttere studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere – young professionals. Suksess skapes av mennesker, og rekruttering av de riktige medarbeiderne hjelper din bedrift å vokse. Samtidig har det aldri vært vanskeligere eller mer tidkrevende å rekruttere den riktige kandidaten, og feilansettelse kan bli dyrt. Å få de beste kandidatene på markedet krever tid, engasjement og viten. Det krever at du tenker langsiktig, og å rekruttere young professionals er derfor en investering for fremtiden.

Les mer om young professionals

Rekrutteringsprosessen oppsummert

 • Definere kravprofil og rekrutteringsstrategi
 • Opprette stillingsannonse
 • Publisere stillingsannonse -Vi publiserer stillingsannonsen i våre egne kanaler, på eksterne karrieresider, og i andre målrettede kanaler om nødvendig.
 • Distribusjon av stillingsannonsen i vårt nettverk av young professionals.
 • Evaluering av kandidater (screening, sourcing, CV-utvalg, telefonintervju, fysiske (eller digitale) intervjuer, utvelgelse og presentasjon av kandidatene til deg som kunde)
 • Supplerende tester som et verktøy til vurdering og evaluering av kandidater.

Du kan lese mer om rekrutteringsprosessen vår her. Vi hjelper deg også med en digital rekrutteringsprosess.

Hvorfor benytte seg av et rekrutteringsbyrå

Konkurransen om attraktive profiler kan være utfordrende i dagens arbeidsmarked. Bruker du et rekrutteringsbyrå når du skal finne din neste ansatte, sparer du både verdifull tid og ressurser. Dette kan vi hjelpe deg med:

 • Utforming av annonser
 • Publisering av annonser
 • Svare på søknader per telefon og e-mail
 • Eksterne søk og kontakt av kandidater gjennom et bredt nettverk
 • Innkallelse til intervjuer
 • Jobbanalyse og definere en kravprofil for stillingen
 • Personlighet- og evnetester
 • Referansesjekker
 • Unngå feilansettelser

Vi er opptatt av å følge bransjens etiske retningslinjer og at alle har en god opplevelse av samarbeidet. Som et av de første bemanning- og rekrutteringsselskapene kan vi skilte med å være en revidert arbeidsgiver. Det er vi stolte av.

Få hjelp til rekruttering til flere fagområder

Hos oss finner du kompetanse innen ulike områder som økonomi, salg, IT og markedsføring. Velg blant fagområdene i listen under for å lese mer om de aktelle bransjene vi kan hjelpe deg med rekruttering til.

Rekruttere på deltid?

Noen arbeidstopper forekommer ofte, mens andre er mer uvanlige og veldig intense når de først dukker opp. Vi er sannsynligvis enige om at arbeidstopper helst bør kunne forutsees og håndteres for å skape et godt arbeidsklima. En god løsning på et midlertidig behov, sykefravær eller behov i ferieperioder, er å ansette medarbeidere på deltid.

Les mer om deltidspersonell

Bli kjent med young professionals

Hvert år undersøker vi hva young professionals ser etter i valg av arbeidsgiver. Undersøkelsen Young Professional Attraction Index (YPAI) har som mål å hjelpe arbeidsgivere med hvordan de kan forstå young professionals, og hvordan de kan attrahere og utvikle morgendagens arbeidstakere. Last ned våre rapporter og få en innsikt i hva som gjør en arbeidsgiver attraktiv, ifølge young professionals.

Les mer om YPAI

Fra en av våre kunder som har brukt oss til rekruttering

Vi er veldig fornøyde med vårt samarbeid gjennom flere år. De er profesjonelle, setter seg godt inn i våre behov, og kommer opp med veldig gode kandidater på kort tid. – Stina Gundersen, Markedssjef, Avantor.

Her kan du lese hva flere av våre kunder synes om samarbeidet med Academic Work.

Trenger du hjelp til rekruttering?

Dersom du trenger hjelp til å finne din neste medarbeider, kan du stole på at vi hjelper deg med en grundig rekrutteringsprosess. Her kan du finne vår kontaktinformasjon, eller du kan ta direkte kontakt med kontorene våre i Oslo eller Trondheim. Du kan også benytte deg av skjemaet under.

Del artikkelen