Rekruttering

Vi hjelper våre kunder å rekruttere studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere – young professionals. Som eksperter på denne målgruppen og med over 20 års erfaring innen bemanning og rekruttering, kjenner vi oss trygge på at vi kan love våre kunder en treffsikker og smidig rekrutteringsprosess.

Kontakt oss i dag

Hvorfor benytte seg av et rekrutteringsbyrå?

Konkurransen om attraktive profiler er i dagens arbeidsmarked hard, det finnes sjeldent tid til å håndtere rekrutteringsprosessen internt og det kan være en stor utfordring å komme i kontakt med kandidater som innehar spesiell kompetanse eller erfaring bedriften leter etter. Det lønner seg å bruke et rekrutteringsbyrå som partner når du skal finne din neste ansatte, dette vil spare deg for verdifull tid og ressurser. Ved å benytte deg av et rekrutteringsbyrå vil du blant annet spare tid på:

Vi kan love deg som kunde at vi vil hjelpe deg med å rekruttere rett person, og samtidig har du tid til å fokusere på kjernevirksomheten, Les mer om rekruttering gjennom Academic Work.

«Vi kontaktet Academic Work fordi vi skulle rekruttere tre Produkt- og Merkevaresjefer. Disse stillingene er strategiske rekrutteringer for oss der kvalitet prioriteres svært høyt. Vi var usikre på om vi ville klare å attrahere nok kandidater på egen hånd, samtidig som vi ønsket å intervjue alle de mest aktuelle kandidatene i dybden selv. Academic Work imponerte først og fremst med en dyktig, proaktiv og nysgjerrig rekrutterer som holdt i hele prosessen! Vår Consultant Manager responderte alltid raskt og var hands-on hele tiden. Med entydig fokus på «young professionals» sjonglerte hun hele prosessen med utlysning, søk, testing og stillingsintervjuer raskt og sømløst.» – Ragnar Johansen, Direktør Marketing og Innovasjon

enter image description here

Vi hjelper deg med rekruttering innen flere forskjellige forretningsområder.

Alt ifra økonomi og teknologi til kundeservice og markedsføring. Velg et område fra listen nedenfor for å lese mer om hvordan vi hjelper deg! Les mer om kontorene våre i Trondheim og Oslo.

Fordeler med rekruttering

Når du velger å la oss hjelpe deg med din rekruttering får du tilgang til vårt store nettverk av young professionals. I hvilke tilfeller det blir engasjert eksternt rekrutteringshjelp, varierer fra bedrift til bedrift. Noen av fordelene bedrifter pleier å trekke frem, er at det gir dem mer tid til deres egen kjernevirksomhet og at vi er dyktige på å identifisere talenter, noe som minimerer feilansettelser. I tillegg får bedriften kvalifisert hjelp fra en av våre dyktige Consultant Manager. Les mer om fordeler ved rekruttering her.

Trygghet for deg

I Academic Work er vi opptatt av å følge bransjens etiske retningslinjer for å sørge for at alle parter har en god opplevelse av samarbeidet. Det skal være trygt å samarbeide med oss både for deg som kunde og for kandidaten. Som et av de første bemanning- og rekrutteringsselskapene kan vi skilte med å være revidert arbeidsgiver. Det er vi stolte av.

Årets rekrutteringsbyrå for 2. året på rad

Rekruttere på deltid?

Noen arbeidstopper forekommer ofte, mens andre er mer uvanlige og veldig intense når de først dukker opp. Vi er sannsynligvis enige om at arbeidstopper helst bør kunne forutsees og håndteres for å skape et godt arbeidsklima. En god løsning på et midlertidig behov, sykefravær eller behov i ferieperioder, er å ansette medarbeidere på deltid.

Les mer om sommervikarer og deltidspersonell
Del artikkelen