Rekrutteringsprosessen fra A til Å

Første steget i rekrutteringsprosessen er å identifisere behovet. Om du ønsker hjelp med bemanning og innleie, eller bestemmer deg for å rekruttere gjennom oss vil vår gjennomarbeidede rekrutteringsprosess sørge for at vi finner rett kandidat til stillingen.

Kontakt oss

Rett person på rett sted, til rett tid – det er vår oppgave!

Til forskjell fra mange andre aktører på markedet ønsker vi i Academic Work å gjøre en ny rekrutteringsprosess for hver stilling. Dette innebærer kort at vi markedsfører stillingen i rette kanaler, for hver enkelt stilling og at kandidaten selv søker på stillingen. Slik vet vi at jobber med sterkt motiverte kandidater, som virkelig vil ha nettopp denne stillingen og jobbe hos dere.

Vår rekrutteringsprosess, steg for steg

enter image description here

Denne prosessen er selvsagt fleksibel slik at vi kan tilpasse oss etter våre kunders ulike behov og ønsker. Tidsplanen som settes sammen med dere vil avgjøre hvor raskt vi kommer i mål. Hvis du vil vite mer om hvordan vi kan tilpasse rekrutteringsprosessen etter deres behov kan du gjerne gi oss dine kontaktopplysninger for en uformell samtale.

Adferdsbasert rekrutteringsprosess

Når du ønsker at vi skal hjelpe deg med en fast ansettelse, altså rekruttering, benytter vi en adferdsebasert rekrutteringsprosess. Dette innebærer at vi sammen med deg starter med å identifisere hvilke personlige egenskaper og kompetanse som er viktig for stillingen. Dette sammen med de formelle kvalifikasjonene og eventuell teknisk kompetanse sammenfattes i en kravprofil som fungerer som en rød tråd gjennom hele prosessen. Vi vil holde deg løpende oppdatert underveis, og du bestemmer selv hvor delaktig du vil være. Likevel er det viktig at får fullt innsyn om du ønsker det, slik at du er med og påvirker sluttresultatet.

Tester som komplement i rekrutteringsprosessen

I noen rekrutteringsprosesser anbefaler vi å benytte ulike tester som et komplement, og noen ganger er det et ønske fra vår samarbeidspartner. Dette forekommer oftest når våre samarbeidspartnere velger å bruke oss til en rekruttering. Vi tilbyr det også ved bemanning, om det skulle være av ønske.
20 år i bransjen gir deg og dere trygghet i vårt samarbeid.

Vi kan også gjøre hele rekrutteringsprosessen digital. Les mer her.
Del artikkelen