Trygghet for deg

I Academic Work er vi opptatt av å følge bransjens etiske retningslinjer for å sørge for at alle parter har en god opplevelse av samarbeidet. Det skal være trygt å samarbeide med oss. Som et av de første bemanning- og rekrutteringsselskapene kan vi skilte med å være Revidert arbeidsgiver. Det er vi stolte av.

Kontakt oss

Godkjent bemanningsbyrå

Kravene for å bli et registrert bemanningsbyrå inkluderer etiske regler, tariffavtaler, generelle vilkår og betingelser, ansvarsforsikring, tolv måneders drift, likestilling plan og at vi er et aksjeselskap.

Bemanningsdirektivet

Å samarbeide med Academic Work skal være trygt for kunden. Våre kunder skal føle seg helt sikre på at vi følger de lover og regler som eksempelvis bemanningsdirektivet omfattes av. Som medlem av NHO Service jobber vi aktivt med å være oppdatert på lovverk og retningslinjer for bransjen, samt at vi holder kursing internt for å sikrestille at våre ansatte føler seg trygge på gjeldende lover. Som kunde kan du forvente at rettighetene til konsulentene som er utleid gjennom oss ivaretas, og at våre prosesser er i tråd med loven.

Revidert Arbeidsgiver

Vi er stolte av å være godkjent «Revidert Arbeidsgiver» (RA) av NHO. Det innebærer at vi har latt eksterne revisorer gå oss i sømmene, og som gjennom sin godkjennelse dokumenterer at vi følger våre forpliktelser, gjeldende lovverk og arbeidsgiverpraksis for deg som arbeidstaker. Vi tar arbeidsgiveransvaret på alvor!

Vår visjon er å være ditt førstevalg når det gjelder tjenester innen bemanning og rekruttering. Derfor strekker vi oss langt for å gjøre deg fornøyd. Vi vet at trygghet og informasjon er nøkkelord, og vi skal gjøre alt vi kan for å gi deg nettopp dette i vårt samarbeid.

Personopplysningsloven

Vi behandler data etter retningslinjer gitt i personopplysningsloven.

Del artikkelen