My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
ypai

YPAI 2023 – Hvordan bli en mer attraktiv arbeidsgiver

Young professionals er en uvurderlig ressurs for arbeidsgivere, men ulike perspektiver på karriere og arbeidsmetodikk kan skape et gap mellom dem. Gjennom vår YPAI-undersøkelse bringer vi disse sammen. Gjennom vår kunnskap om young professionals sine ambisjoner, kan vi assistere arbeidsgivere i å attrahere, utvikle og beholde morgendagens talenter samtidig som at nye talenter får blomstre i sine karrierer.

Last ned YPAI Guide

Forretningstilpasset presentasjon

Ønsker du en presentasjon av YPAI 2023 som er skreddersydd til din organisasjons spesifikke behov eller preferanser? La vår YPAI-ekspert gjennomgå resultatene med deg, og avdekke måter som kan forbedre din virksomhets attraktivitet til morgendagens talenter.

Hva du får i en tilpasset presentasjon:

– Innsikt i den nåværende situasjonen av talentmarkedet.
– Toppfaktorer for å attrahere young professionals, og deres innvirkning på deres organisasjon.
– Forståelse for en nøkkelgruppe (f.eks. IT, tech og finans).
– Du får utforske områder der ditt lederskap har størst innvirkning.
– Konkrete tips for å beholde topptalentene.

enter image description here

YPAI International 2023

YPAI International 2023

Ønsker du å utvide din kunnskap om young professionals på utsiden av det norske markedet?

Last den vår internasjonale YPAI guide – her får du innsikt fra young professionals i syv land.

Om YPAI

Hvert år gjennomfører vi undersøkelsen Young Professional Attraction Index (YPAI), der vi spør young professionals – studenter og nyutdannede som er i begynnelsen av sin karriere – om deres foretrukne arbeidsgiver, og hva som gjør en arbeidsgiver attraktiv for dem. Målet er å hjelpe virksomheter og organisasjoner med å forstå hvordan man kan attrahere og utvikle morgendagens talenter.

Undersøkelsen har blitt gjennomført i 9 sammenhengende år på tvers av markeder vi opererer i, ved å samle data fra mer enn 3 790 respondenter. Studien gir oss verdifull innsikt på hva som er viktig for young professionals i Norge når de skal velge en arbeidsgiver, samt hvilke faktorer som er med på å påvirke deres beslutning.

De mest attraktive arbeidsgiverne

Hvilke arbeidsgivere har young professionals et ønske om å jobbe hos? For å gi en helhetlig innsikt i hva morgendagens talenter ser etter, har vi utarbeidet en liste med de topp 10 mest attraktive arbeidsgiverne i følge young professionals. Rangeringen er basert på rykte, fremgang og hvor stort ønske young professionals har om å jobbe hos arbeidsgiverne.

Klarte ditt selskap å nå topplisten? Ta kontakt med din kontaktperson hos Academic Work eller send en mail til sara.kristine.aslie@academicwork.no for å få spesifikt kommunikasjonsmateriale tilpasset din virksomhet som kan deles på Facebook eller LinkedIn. Ikke glem å bruke emneknagg #ypai 2023!

Last ned YPAI-Guiden 2023

Vår YPAI Guide avdekker svarene fra tusenvis av young professionals. Last den ned i dag og la vår YPAI-ekspert veilede deg gjennom den mest verdifulle innsikten.

YPAI-guiden gir deg:
– Praktiske tips på hvordan attrahere, utvikle og beholde young professionals.
– En dypere forståelse for hva young professionals ser etter i en arbeidsgiver.
– Innsikt i hvordan du kan skape en merkevare som appellerer til young professionals.

Alle guider og eventer (2017-2022)

Vi har siden 2017 hatt årlige presentasjoner av Young Professional Attraction Index, og med dette sørget for verdifull innsikt som har vært kostnadsfritt til alle. Du kan enkelt laste ned dette årets guide, samtidig som at forrige års guider og digitale arrangementer er tilgjengelig her.

Last ned rapporter/guiderexpand_more
Tilgang til tidligere arrangementer expand_more