My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
Hero image

YPAI 2020 – Del 2: Viktigst ved valg av arbeidsgiver

Den årlige undersøkelsen Young Pofessional Attraction Index, YPAI, ser på hva young professionals verdsetter mest i valg av arbeidsgivere og hvorfor noen arbeidsgivere lykkes bedre enn andre. Her kan du laste ned rapporten som viser deg de 10 viktigste egenskapene for young professionals når de velger arbeidsgiver.


Last ned --------

YPAI

Resultatene og innsikten fra Young Professional Attraction Index (YPAI) vil gi arbeidsgivere en dypere forståelse for hvordan attrahere, rekruttere og utvikle young professionals - studenter og nyutdannende i starten av sin karriere.

Rapporten vil gi deg innsikt i:

  • De 10 egenskapene young professionals i Norge verdsetter høyest ved valg av arbeidsgiver.
  • Resultatene fordelt på ulike forretningsområder
  • En definisjonsguide over egenskapene slik at du kan bedre forstå egenskapene i undersøkelsen og hva de betyr for målgruppen.
  • Trender og konklusjoner fra våre YPAI-eksperter til å guide deg gjennom resultatene

YPAI 2020 – Del 2

YPAI 2020 x 4

Årets utgave av Young Professional Attraction Index, YPAI, består av fire ulike rapporter. Last ned rapportene eller og la dem hjelpe deg med å bli en enda mer attraktiv arbeidsgiver.

1. De mest attraktive arbeidsgiverne: De 50 mest attraktive arbeidsgiverne i følge young professionals i Norge
2. Viktigst ved valg av arbeidsgiver: De viktigste egenskapene young professionals ser etter når de velger arbeidsgiver
3. Hvordan bli en attraktiv arbeidsgiver: Analyse av resultatene og en oppsummering av hvordan du kan bli en mer attraktiv arbeidsgiver for young professionals
4. YPAI International: Sammenligner resultatene fra 6 ulike land og ser på noen spennende likheter og overraskende ulikheter.

Book en skreddersydd YPAI-presentasjon

Ønsker du et skreddersydd gjennomgang av YPAI 2020 for ledere og ansatte ditt selskap? Våre YPAI-eksperter presenterer gjerne YPAI-resultatene tilpasset organisasjonens spesifikke behov og ønsker, gir deg verdifulle tips og forteller deg mer om morgendagens arbeidstakere - young professionals.

Presentasjonen består av:

  • Presentasjon og analyse av resultatet.
  • Resultater i spesifikke forretningsområder, for eksempel IT, teknologi eller økonomi.
  • Praktiske tips og diskusjoner med våre YPAI-eksperter om målgruppen og hvordan du blir en enda mer attraktiv arbeidsgiver og på den måten forsterke ditt employer brand.
  • Workshop

Er ditt selskap på topp 50-listen? Gratulerer! Da presenterer vi også YPAI-resultatene dine, og du får mulighet til å sammenligne deg med andre arbeidsgivere på listen.

Mer om YPAI

Undersøkelsen Young Professional Attraction Index (YPAI) har blitt et nødvendig supplement til selskaper og organisasjoner som ønsker å lære mer om morgendagens arbeidstakere - young professionals, studenter og nyutdannede i starten av sin karriere. YPAI gjennomføres en gang i året i samarbeid med Kantar TNS og har som mål å gi forståelse for hvordan attrahere, rekruttere og utvikle morgendagens arbeidstakere.

Om du har spørsmål om undersøkelsen, rapportene eller presentasjonen - ta kontakt med oss på ypai@academicwork.no