YPAI 2021 - Dette gjør deg til en attraktiv arbeidsgiver

Den årlige undersøkelsen Young Professional Attraction Index (YPAI) ser på hva young professionals verdsetter mest ved valg av arbeidsgivere, og hvorfor noen arbeidsgivere lykkes bedre enn andre. La oss presentere de 10 viktigste tingene young professionals verdsetter mest når de leter etter en ny arbeidsgiver.


YPAI

Undersøkelsen Young Professional Attraction Index (YPAI) har blitt et nødvendig supplement til selskaper og organisasjoner som ønsker å lære mer om morgendagens arbeidstakere - young professionals, studenter og nyutdannede i starten av sin karriere. Resultatet og innsikten fra undersøkelsen vil gi arbeidsgivere en dypere forståelse for hvordan rekruttere, utvikle og ta vare på morgendagens arbeidskraft, young professionals.

Rapporten vil gi deg innsikt i:

  • De 10 viktigste egenskapene young professionals verdsetter mest når de skal velge arbeidsgiver.
  • Resultater fordelt på ulike kompetanseområder.
  • En guide med definisjoner over egenskapene for en bedre forståelse av hva egenskapene i undersøkelsen betyr for målgruppen.
  • Viktige ting å merke seg fra våre YPAI-eksperter som kan guide deg hvordan du kan bruke denne innsikten i din bedrift og bli en mer attraktiv arbeidsgiver.

enter image description here

YPAI 2021 x 2

Dette årets resultater kommer i to separate deler. Last ned og la de veilede deg til å bli en mer attraktiv arbeidsgiver.

1. De 50 mest attraktive arbeidsgivere: de mest attraktive arbeidsgiverne, ifølge young professionals.
2. Dette gjør deg til en attraktiv arbeidsgiver: hvordan finne, attrahere og utvikle talentene som din bedrift trenger.

Book en skreddersydd presentasjon

I en skreddersydd presentasjon får du:

  • Presentasjon og analyse av resultatene.
  • Resultat fra spesifikke fagområder - for eksempel IT, teknologi og økonomi.
  • Praktiske tips om målgruppen og hvordan du kan bli en mer attraktiv arbeidsgiver.

Våre YPAI eksperter er glade for å kunne presentere YPAI-resultatene tilpasset til din bedrifts behov og ønsker, og som gir deg verdifulle tips og råd om fremtidens arbeidskraft – young professionals. Kontakt oss dersom ønsker å booke en skreddersydd YPAI-presentasjon for deg og dine kolleger, eller om du har andre spørsmål angående YPAI-undersøkelsen.

Book skreddersydd presentasjon
Del artikkelen