Hero image

YPAI 2021 - De 50 mest attraktive arbeidsgiverne i Norge

Den årlige undersøkelsen Young Pofessional Attraction Index, YPAI, ser på hva young professionals verdsetter mest i valg av arbeidsgivere, og hvorfor noen arbeidsgivere lykkes bedre enn andre. La oss presentere hvilke selskap som er de 50 mest attraktive arbeidsgiverne i Norge i 2021, og hvorfor.


YPAI 2021

Resultatene og innsikten fra undersøkelsen vil gi arbeidsgivere en dypere forståelse for hvordan attrahere, rekruttere og utvikle morgendagens arbeidstakere - young professionals.

Denne rapporten gir deg innsikt i:

  • De 50 mest attraktive arbeidsgiverne i Norge i 2021.
  • Resultatene fordelt på ulike fagområder.
  • Arbeidsgiverne på topplisten avslører hva de har gjort for å attrahere young professionals.
  • Trender og konklusjoner på hva resultatet betyr i det store bildet.

enter image description here

Om YPAI

Undersøkelsen Young Professional Attraction Index (YPAI) har blitt et nødvendig supplement til selskaper og organisasjoner som ønsker å lære mer om morgendagens arbeidstakere - young professionals, studenter og nyutdannede i starten av sin karriere. Følg denne lenken dersom du ønsker å lære mer om hva YPAI er og hvordan undersøkelsen gjennomføres, eller ta kontakt med oss på ypai@academicwork.no.

YPAI 2021 x 2

Dette årets resultater kommer i to separate deler. Last ned og la de veilede deg til å bli en mer ettertraktet arbeidsgiver.

  1. De 50 mest attraktive arbeidsgivere: de mest attraktive arbeidsgiverne, ifølge young professionals
  2. Dette gjør deg til en attraktiv arbeidsgiver: hvordan finne, attrahere og utvikle talentene din bedrift trenger.

Vil du dele på dine sosiale kanaler at bedriften din er på topplisten? Her kan du laste ned ditt firma-materiale for Linkedin og Faceook. Ikke glem å bruke hashtaggen #YPAI2021.

Book en skreddersydd presentasjon

I en skreddersydd presentasjon får du:

  • Presentasjon og analyse av resultatene.
  • Resultat fra spesifikke fagområder - for eksempel IT, teknologi og økonomi.
  • Praktiske tips om målgruppen og hvordan du kan bli en mer attraktiv arbeidsgiver.


Våre YPAI eksperter er glade for å kunne presentere YPAI-resultatene tilpasset til din bedrifts behov og ønsker, og som gir deg verdifulle tips og råd om fremtidens arbeidskraft – young professionals. Kontakt oss dersom ønsker å booke en skreddersydd YPAI-presentasjon for deg og dine kolleger, eller om du har andre spørsmål angående YPAI-undersøkelsen.