My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
Viktor.JPG
Alumni Stories

Viktor gir oss et innblikk i hvorfor han valgte Microsoft Dynamics 365-programmet!

Viktor har bakgrunn fra lagerarbeid og var klar for en ny karriere da han fikk øynene opp for Academic Work Academy og MS Dynamics 365-programmet. Vi tok en prat med Viktor før programmet startet!

Hei Viktor, hva har du gjort tidligere?

Jeg har tidligere jobbet innenfor flere ulike bransjer, men ikke noe som er direkte IT-relatert. Etter at jeg ble ferdig på skolen, jobbet jeg med å installere maskinvare i ulike banker. Jeg har også erfaring med event-teknikk. Akkurat nå jobber jeg på lager med import og eksport av varer for et møbelselskap.

Hvorfor bestemte du deg for å bytte karriere til IT-bransjen?

For meg er IT et område med stor samfunnsmessig relevans, både personlig og i jobbkarrieren. Det står for innovasjon og for fremtiden, og det er noe jeg vil være en del av.

Hvorfor valgte du Academic Work Academy?

Jeg fant Academic Work Academy og MS Dynamics 365-programmet når jeg søkte etter IT og karriereskifte på Google. Kombinasjonen mellom det praktiske og bedriftsfilosofien med mennesker i sentrum var det mest avgjørende for meg

Hvordan opplevde du rekrutteringsprosessen?

I intervjuprosessen ble jeg positivt overrasket over at det ble lagt stort fokus på hvem jeg var som person – det var ikke typiske intervjuspørsmål.

Målsetningen var å finne ut om dette var riktig program og karrierevei for meg. Jeg anbefaler andre som søker til å være seg selv slik at man selv er sikker på at det er riktig vei inn i IT-bransjen.

Har du spørsmål?

Har du spørsmål om Microsoft Dynamics 365-programmet eller er du generelt interessert i et karriereskifte til IT-bransjen? Ta gjerne kontakt med oss!

Vi svarer gjerne på spørsmålene dine, send oss en e-mail til: academy@academicwork.no

Hva er mest spennende med Microsoft Dynamics 365-programmet?

Siden jeg ikke hadde tidligere erfaring fra IT-bransjen, ønsket jeg å finne en vei til IT-bransjen gjennom noe jeg har noe kjennskap eller forhold til fra tidligere. Jeg søkte til Microsoft Dynamics 365-programmet siden jeg har kjennskap til standardprogrammene i Office-pakken fra tidligere. Jeg syntes det virket interessant å utvide kompetansen min til utviklernivå.

Anbefaler du andre til å søke på Microsoft Dynamics 365-programmet?

Jeg anbefaler de som er interessert i et karriereskifte til IT-bransjen og som synes Dynamics 365 er spennende om å søke. Det åpner opp mange karrieremuligheter og gir en fremtidsrettet karriere. Har du motivasjon og ønske om å lære kommer man til å passe godt inn på Academic Work Academy.

Alumni Stories