info
ADVARSEL! Feilaktige meldinger om ledige stillinger sirkulerer for tiden på sosiale medier, disse kommer ikke fra Academic Work. Vi ønsker å informere deg om at disse ikke er tilknyttet oss, og avsenderen bruker vår merkevare uten vår tillatelse. Vårt råd er å ikke svare eller gjøre noe (f.eks. klikke) på disse meldingene. Du kan trygt og sikkert søke etter ledige stillinger på nettsiden vår.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
Alumni_NO_520x600_011.jpg
Alumni Stories

Dataingeniøren som ble lærer

Når Academy starter opp første program vil Thomas stå klar til å lede konsulentene trygt gjennom 12 uker med intens programmering. Vi har tatt en prat med han for å bli litt bedre kjent.

Resultatene taler for seg

Hvordan dette er mulig på 12 uker mener han kan ha flere grunner.

Jeg tror det beste beviset er at Academic Work Academy har gjort det mange ganger før både i Sverige, Tyskland og Finland. Det høres overraskende ut, men resultatene taler for seg, sier Tomas

En annen grunn som trekkes frem er kandidatene.

-De er veldig motiverte, har riktig skillsett, logisk tenkning og har gjort mange tester for å komme gjennom. I tillegg går kurset hver dag, akkurat som en vanlig arbeidsdag. Det vil bli intensivt, med prosjektoppgaver og praktisk jobbing, i stedet for at man har kortere dager og pauser innimellom som på andre skoler, sier han.

En gavepakke for programmerere

Når vi spør hvorfor han har valgt å fokusere på C#.NET trekker han frem flere grunner.

-Jeg har fokusert på C#.NET fordi jeg syns det er kjempespennende. Grunnen til det er at det ligger i midten mellom front end sitt språk og de tyngste back end språkene. Jeg har programmert begge selv, men med C#.NET har man verktøy man kan løse mye i begge ender med, pluss at det er godt utbredt. Bare i Norge er det nå et par hundre stillinger ledig, noe som gjør det spennende å utdanne seg innen dette feltet. Du får hele pakka som programmerer, mener han.

Alumni Stories