Alumni_NO_520x600_011.jpg
Alumni Stories

Dataingeniøren som ble lærer

Når Academy starter opp første program vil Thomas stå klar til å lede konsulentene trygt gjennom 12 uker med intens programmering. Vi har tatt en prat med han for å bli litt bedre kjent.

Resultatene taler for seg

Hvordan dette er mulig på 12 uker mener han kan ha flere grunner.

Jeg tror det beste beviset er at Academic Work Academy har gjort det mange ganger før både i Sverige, Tyskland og Finland. Det høres overraskende ut, men resultatene taler for seg, sier Tomas

En annen grunn som trekkes frem er kandidatene.

-De er veldig motiverte, har riktig skillsett, logisk tenkning og har gjort mange tester for å komme gjennom. I tillegg går kurset hver dag, akkurat som en vanlig arbeidsdag. Det vil bli intensivt, med prosjektoppgaver og praktisk jobbing, i stedet for at man har kortere dager og pauser innimellom som på andre skoler, sier han.

En gavepakke for programmerere

Når vi spør hvorfor han har valgt å fokusere på C#.NET trekker han frem flere grunner.

-Jeg har fokusert på C#.NET fordi jeg syns det er kjempespennende. Grunnen til det er at det ligger i midten mellom front end sitt språk og de tyngste back end språkene. Jeg har programmert begge selv, men med C#.NET har man verktøy man kan løse mye i begge ender med, pluss at det er godt utbredt. Bare i Norge er det nå et par hundre stillinger ledig, noe som gjør det spennende å utdanne seg innen dette feltet. Du får hele pakka som programmerer, mener han.

Alumni Stories