My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
1080_1080_Content_piece_Alumni_Philip_3.jpg
Alumni Stories

Fra pilotutdannelse til Salesforce-konsulent

Philip har alltid hatt stor interesse for IT og da han ble tipset om intensivutdanning på 12 uker og leste om Salesforce-programmet var det en selvfølge for han! Noen måneder etter fullført eksamen møter vi Philip som jobber på IT-avdelingen til DNV utenfor Oslo.

Jeg har alltid hatt interesse for faget og med tiden har interessen vokst seg større. Jeg ønsket å jobbe med IT på fulltid, men trengte den tekniske kompetansen for å kunne få en relevant jobb. Academy og Salesforce-programmet var perfekt for meg. - Philip

Aldri utlært

Philip ble tipset om Academy og IT-utdannelse på 12 uker av fetteren sin. Han satt seg godt inn i de ulike utdanningene og kom raskt frem til at Salesforce-programmet var en interessant og fremtidsrettet vei å gå for han.

Med Salesforce-plattformen blir man aldri utlært og det er alltid mer man kan lære, uansett om det er fordypning innenfor et spesifikt område, eller om man ønsker å lære seg noe helt nytt. Det er med andre ord mange muligheter med Salesforce-plattformen. - Philip

Motivasjon og åpent mindset

Philip forteller at han opplevde å få mye relevant informasjon i forkant av programstart, noe som var nyttig i forbindelse med sine forberedelser. Philip gjorde forberedende oppgaver for å bli kjent med studieteknikken og oppgaveløsningen. Dette hjalp ham mye i starten.

Jeg anbefaler alle som søker om å sette seg inn i faget og forberede seg godt slik at man har en god forståelse innen studiestart. 12 uker er intensivt, og man skal lære mye på kort tid. Har man riktig motivasjon og et åpent «mindset» kommer man langt. Har man derimot ikke riktig motivasjon fra start er det vanskelig å komme seg gjennom utdannelsen. - Philip

Philip har fått mye ut av utdanningen og synes det har vært profesjonelt fra start til slutt. Etter fullført eksamen har han hatt mye nytte av det han lærte seg i løpet av 12 uker på Campus.

Jeg opplevde at programmet hadde en god og relevant oppbygning, samt at lærerne var svært profesjonelle.Klassen var ganske liten som gjorde at vi ble godt kjent og kunne hjelpe hverandre. Vi fikk også god veiledning og hjelp fra lærer.

Drømmen videre

Philip jobber i IT-avdelingen med 15 andre kollegaer. Han får den støtten og veiledningen han trenger som nyutdannet, men blir daglig utfordret og får jobbe med det han synes er interessant. Philip drømmer om å spesifisere seg innenfor Salesforce-utvikling i fremtiden.

Planen min er å bli Salesforce-arkitekt innen ett år. Jeg tar sertifiseringer på fritiden slik at jeg kan utvikle og lære meg enda mer.

Philips tips

Er du også interessert i å lære deg Salesforce-plattformen hos oss? Philip deler sine best tips:

Jeg anbefaler Academic Work Academy til de som er motivert og interessert i en fremtidsrettet karriere. Utdanningen er intensiv og profesjonell med fokus på både det faglige og sosiale. Det er viktig å tenke nøye gjennom om man har riktig motivasjon, for det er intensivt og krevende.

For de som er interessert i å søke til Academy, har Philip en anbefaling:

Sett deg inn i faget slik at du får en forståelse og vis til tydelig motivasjon i intervjuprosessen!

Ble du nyskjerrig på Philips reise? Vi har flere ulike intensivutdanninger.

Alumni Stories