My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
HeidiDesktopformat.jpeg
Alumni Stories

Heidi fikk den tekniske kompetansen hun trengte for å følge IT-drømmen

Heidi har en master i Organisasjon, Ledelse og Arbeid. Gjennom masterløpet tilegnet hun seg en del teoretisk kunnskap om hvordan teknologi og digitalisering er med på å utvikle organisasjoner, marked og mennesker. Interessen for digitalisering ble større og større, og hun skjønte raskt at hun ville tilegne seg den mer tekniske kompetansen. Det var vårt Salesforce-program som skulle føre til drømmejobben som Salesforce-konsulent hos Accenture.

Den avgjørende tekniske kompetansen

Etter en bachelor i psykologi, og en master i Organisasjon, Ledelse og Arbeid, skjønte Heidi raskt at hun hadde stor interesse for digitalisering. Hun manglet den tekniske kompetansen som virket å være avgjørende for å få de jobbene hun ønsket, og bestemte seg for å skape sin egen karrierevei på en kreativ måte. Hun fikk et summer internship hos Avinor Flysikring, på et prosjekt kalt «Ipad-prosjektet». Her fikk Heidi jobbe tett med utviklere av appen. Denne sommeren ble det helt klart hvilken karrierevei hun skulle ta. Da stillingsannonsen til Academic Work Academy dukket opp, og tilbudet om 12 ukers intensiv utdanning innen markedsledende CRM-plattform fra Salesforce dukket opp, var det ingen tvil.

Det var som om programmet var skreddersydd til meg og min situasjon, og jeg søkte uten å blunke.

Nøkkelen er motivasjon

Heidi har erfart hvor viktig motivasjon er for å oppnå det man vil. Gjennom Academy fikk hun bryne seg på utfordringer som resulterte i en enorm mestringsfølelse. Hun gav seg aldri når utfordringene ble tøffe, og fikk god støtte gjennom hele løpet.

Jeg tror nøkkelen for å lykkes i et sånt kurs er motivasjon, det var den som dro meg igjennom tre måneder med blod, svette og gledestårer.

Til tross for at selve utdanningen gikk digitalt, ble relasjonen til de andre deltakerne og gjengen i Academic Work Academy avgjørende.

Jeg er mektig imponert over lærere, managere og andre involverte. De klarte å levere et sømløst og engasjerende intensivkurs der folk gikk fra å ha veldig lite forkunnskaper til å bestå fire sertifiseringer i Salesforce.

Uendelige muligheter med Salesforce

Heidi ble fanget av de uendelige mulighetene Salesforce åpnet opp for. Det å kunne bygge noe verdifullt på kort tid med en eksisterende funksjonalitet, men også ha muligheten til å bygge skreddersydde komponenter gjennom programmering var avgjørende i valget om å gå Salesforce-programmet.

Det er som å gå i verdens største godteributikk som aldri tar slutt. Når du tror at du kan Salesforce forstår du hvor mye mer det er å lære. Det er uendelig med muligheter og det åpner så mange karriereveier. Eventyret har så vidt startet når man uteksamineres fra Academic Work Academy.

Drømmejobben som Salesforce-konsulent hos Accenture

Etter utdanningen ble Heidi Salesforce-konsulent hos Accenture, og jobber nå på et prosjekt for Telia som endrings-analytiker. Her jobber hun med de overordnede prosessene og kommunikasjonen i en implementeringsprosess. I Accenture har hun fått muligheten til å skape sin egen karrierevei, og gleder seg til å jobbe enda mer hands-on med plattformen. I prosjektet hun jobber med nå bruker hun mye av den kompetansen hun har tilegnet seg gjennom Salesforce-programmet, spesielt med tanke på business mindset og prosjektplanlegging.

Hadde noen sagt til meg at jeg skulle jobbe som Salesforce-konsulent hos Accenture for ett år siden hadde jeg aldri trodd på dem.

Alumni Stories