info
ADVARSEL! Feilaktige meldinger om ledige stillinger sirkulerer for tiden på sosiale medier, disse kommer ikke fra Academic Work. Vi ønsker å informere deg om at disse ikke er tilknyttet oss, og avsenderen bruker vår merkevare uten vår tillatelse. Vårt råd er å ikke svare eller gjøre noe (f.eks. klikke) på disse meldingene. Du kan trygt og sikkert søke etter ledige stillinger på nettsiden vår.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
Alumni_NO_520x600_001.jpg
Alumni Stories

Slik ble Cathy JavaScript-utvikler

Cathy har alltid vært interessert i teknologi, duppeditter og hvordan ting henger sammen. Da hun valgte karrierevei var hun ikke sikker på hva hun ville bli, men hun hadde et klart mål; en dag ville hun gjøre verden til et litt bedre sted. Cathy utdannet seg som maskiningeniør på Høgskolen i Oslo og Akershus, men oppdaget fort at det var vanskelig å få jobb etter oljenedturen.

Etter studiene valgte jeg å ta et kurs innen DAK-tegning, det vil si teknisk tegning i form av 2D-/3D-tegninger som utføres ved hjelp av datamaskin baserte programvarer. Slik begynte jeg min karriere som tegner- og support for et lite byggselskap.

Senere ble Cathy ansatt som prosjektleder for byggselskapet. Imidlertid følte Cathy at hun ville jobbe enda mer fremtidsrettet

Jeg har alltid hatt i bakhodet at jeg vil jobbe innen IT. Men det fristet ikke å starte på en ny treårig-bachelor hvor jeg kanskje ikke fikk jobb, jeg trengte en annen inngangsbillett.

Så dukket Academic Work Academy opp.

Da jeg var ferdig med maskiningeniørstudiet, føltes det ut som om jeg var utdatert. Men nå går jeg et kurs som gir meg verktøy jeg skal bruke nå, og fremover. Jeg lærer å lære nye kodespråk, slik kan jeg alltid utvide kunnskapen jeg får her på Academy.  

Ingen enkel inngangsbillett

Hos Academic Work Academy er det klasseromsundervisning hver dag i 12 uker med ca. 15 stykker per klasse. Forelesningen er korte og det er stort fokus på praktisk arbeid både alene og igrupper.

Hvordan var det å gå 12 ukers intensivt kurs gjennom Academic Work Academy?

Det var svært krevende og utfordrende. Jeg følte at hver dag var en mandag. Samtidig var det utrolig givende når jeg først så resultatet. Jeg gikk fra å ikke kunne noen ting til at jeg nå, 12 uker senere, har laget et produkt som faktisk kan lanseres!

Det aller beste med å gå Academy har vært samholdet forteller Cathy.

I forkant var jeg spent og noe bekymret over hvem jeg skulle gå i klasse med, men alle på Academic Work Academy inkludert foreleserne og støtteapparatet rundt har vært helt fantastiske!  De bryr seg om at jeg gjør det bra, de bryr seg om min læring og de bryr seg nok til å hjelpe meg hvis jeg trenger det.

Til slutt, hvem vil du anbefale Academic Work Academy til?

Academy er ikke en enkel inngangsbillett inn i IT-bransjen. Men hvis du ønsker en billett som hjelper deg nærmere drømmen om en ny karriere innen IT, en trygg og fremtidssikker jobb. Da bør du søke.

Alumni Stories