info
ADVARSEL! Feilaktige meldinger om ledige stillinger sirkulerer for tiden på sosiale medier, disse kommer ikke fra Academic Work. Vi ønsker å informere deg om at disse ikke er tilknyttet oss, og avsenderen bruker vår merkevare uten vår tillatelse. Vårt råd er å ikke svare eller gjøre noe (f.eks. klikke) på disse meldingene. Du kan trygt og sikkert søke etter ledige stillinger på nettsiden vår.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
IMG_1754.png
Learning

Slik er det å jobbe med verdens største ERP-system hos Coop

Kine har lang erfaring med å jobbe med SAP både som funksjonell konsulent og systemansvarlig. I dag jobber hun som teamleder i IT-avdelingen hos Coop. La deg inspirere til et karrierebyttet til verdens største ERP-system SAP.

SAP Coop

Stort kompetansebrist på markedet

Det er stort behov for SAP-kompetanse på markedet og man blir raskt ettertraktet som SAP-konsulent. Som SAP-konsulent er det viktig å ha en god forretningsforståelse da systemet påvirker hele verdikjeden fra A til Å. Det er et stort globalt nettverk av SAP-eksperter som man kan støtte seg på.

Det som er gøy er at det finnes så mange muligheter med SAP. Man kan jobbe med hele verdikjeden fra start til slutt. Hos oss i Coop benytter vi SAP hele veien fra innkjøp og logistikk til markedsføring ut mot sluttkunde, samt alt der i mellom, sier Kine, teamleder i Coop Norge.

Kine forteller at det var tilfeldighet som gjorde at hun havnet i IT-bransjen, hun ble introdusert til SAP-systemet i sin første jobb som konsulent. Det var her hun fikk opp øynene for verdens største ERP-system.

Etter studiene jobbet jeg som konsulent og ble introdusert til SAP via prosjektledelse og prosjektstøtte. Her fikk jeg virkelig øynene opp for SAP og forsto hvor mye man kan gjøre og lære i systemet, sier Kine

Hun har jobbe med flere ulike områder innen SAP – fra vareforsyning til markedsføring. I dag er hun teamleder i IT-avdelingen som arbeider med medlemsprosesser og automatisert markedsføring hos Coop Norge.

Det har vært veldig spennende og lærerikt å få muligheten til å arbeide med ulike områder innen SAP. Det har gitt meg god innsikt i store deler av verdikjeden og forretningsprosessene innen varehandel. Det og kunne arbeide teknisk med SAP for å løse forretningsproblemer er veldig gøy. forteller Kine I ett av de større prosjektene Kine har vært med på er lansering av nytt SAP-system for håndtering av kampanjer og tilbud hos Coop. I prosjektet fikk hun jobbet med ulike mennesker og avdelinger på tvers av bedriften. Her kom hennes forretningsforståelse godt med.

Som konsulent hos Coop kommer man til å spesialisere seg innen et av disse områdene:

  • Vareflyt, Logistikk og Produksjon
  • Marked -og kunderelasjoner (CRM)
  • Kampanje, Prising, Masterdata, Sortiment og Prognoser
  • Datavarehus og Rapportering
  • Økonomi (teknisk ressurs/abap programmering)
Inkluderende og sosialt miljø hos Coop

Inkluderende og sosialt miljø

Kine har jobbet i Coop siden 2018 og er plassert på deres nyoppussede lokaler på Grorud. Hun er veldig fornøyd med miljøet og hvordan Coop satser på sine ansatte.

Jeg trives veldig godt og får mye energi av å være på kontoret. Vi har et veldig inkluderende og sosialt miljø. Jeg har mange kunnskapsrike kolleger som gjerne deler sin kunnskap, sier Kine. Kine legger vekt på at det ikke er viktig med tidligere erfaring, men ønske om å lære systemet og ta fatt på nye utfordringer for å lykkes som SAP-konsulent.

Unik mulighet

Kine anbefaler alle som har interesse for å arbeide i grensesnittet mellom teknologi og forretning, om å søke på intensivutdannelsen i SAP, for en ny og spennende arbeidshverdag innenfor verdens største ERP-system. Som konsulent har man mange muligheter.

Hadde denne muligheten med intensivutdannelse vært tilgjengelig når jeg studerte hadde jeg kastet meg ut i det med en gang. Dette er en helt unik mulighet der man får en ettertraktet utdannelse og en bra arbeidsplass som satser på sine ansatte, forteller Kine

Learning