My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
Stories_DE_AndreGroten_Desktop.jpeg
Alumni Stories

Som IT-konsulent er ingen dager like

Etter tre intensive måneder med utdanning innen Microsoft Dynamics 365, en av verdens ledende skyplattformer, har André tatt eksamen og jobber som Junior IT-konsulent. Vi møter André på sin nye arbeidsplass for å høre hvordan hans opplevelse har vært.

André gikk vårt utdanningsprogram innen Microsoft Dynamics 365 i Tyskland, og har nylig startet å jobbe som IT-konsulent. Vi tok en prat med André der han forteller hvordan han opplevde intensivutdanningen i Dynamics 365 og hvordan det var å lære seg et av verdens største skybaserte systemer.

Før han fanget interessen for IT studerte André økonomisk psykologi og markedsføring. Han har dermed fått teste flere ulike fagområder, men er tydlig på at IT-bransjen både er gøy og utfordrende, og ingen dag er lik en annen.

Hver dag er ulik og jeg blir utfordret på det jeg har lært meg på Academic Work Academy. Da jeg startet å jobbe etter eksamen fikk jeg mye ansvar med en gang noe jeg synes er veldig gøy og lærerikt. Jeg er i et bra team som hjelper meg om jeg trenger veiledning.

André synes utdannelsen var intensiv, og læringskurven var bratt. Det var derfor viktig å opprettholde motivasjonen under programmet slik at man kommer seg igjennom 12 intensive uker med læring. Han mener at utdannelsen er perfekt for de som er motiverte og strukturert.

André synes utdannelsen var intensiv, og læringskurven var bratt. Det var derfor viktig å opprettholde motivasjonen under programmet slik at man kommer seg igjennom 12 intensive uker med læring. Han mener at utdannelsen er perfekt for de som er motiverte og strukturert.

Han ble positiv overrasket over hvordan læringsmetoden fungerte i praksis og følte det var naturlig å begynne i jobb som juniorkonsulent etter 12 uker.

Utdanningen er intensiv, men jeg er overrasket over hvor mye jeg lærte på bare 12 uker. Jeg følte meg veldig klar for å begynne i jobb som junior IT-konsulent etter eksamen.

André har alltid hatt interesse for teknologi og prosessautomatisering, noe som han også lærte mer om i programmet.

Jeg er fasinert over hvordan man kan forenkle arbeidshverdagen med automatisering. Jeg synes det var veldig interessant og ønsker å jobbe med å forenkle hverdagen til mange mennesker.

Utdanningen hadde et høyt tempo med en hands-on-tilnærming som tilrettelegger for kontinuerlig tilbakemelding og alltid fokus på hvordan det er i arbeidslivet. Med små klasser var det mangfoldet som overrasket André mest.

Det var høy kvalitet på det faglige, men jeg ble overrasket over hvor stort mangfold det var i klassen. For meg hjalp det meg å komme gjennom programmet.

André synes mangfold er viktig i hverdagen, både privat og på arbeidsplassen. Han mener at IT-bransjen er en bransje med stort mangfold. Han mener at alle passer inn uansett hvilken bakgrunn man kommer fra.

Høydepunktet i utdanningen var det gode samholdet i klassen og hvor mye de hjalp hverandre i løpet av studieperioden. André anbefaler alle som vurderer å bytte karriere til IT-bransjen om å hoppe ut i det.

Det vanskligste er å bestemme seg for å hoppe på intensivutdannelsen. Man kommer langt med motivasjon, og har du motivasjon kommer du til å klare å komme seg gjennom utdanningen.

Alumni Stories