My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
Hero image
Jobbsøker

Alt du trenger å vite om Academic Work sin rekrutteringsprosess

Rekrutteringsprosessen hos Academic Work er utformet for å gi deg de beste forutsetningene for å lande drømmejobben. I denne artikkelen kan du lese om de ulike stegene i rekrutteringsprosessen.

Første utvalgsrunde

Vi går gjennom alle søknader etter hvert som vi får dem inn, og velger ut kandidater kontinuerlig til stillingen blir besatt. Dersom du er en av kanidatene som passer best til stillingens profil, kontakter vi deg for å gjøre et kort telefonintervju. Målet er å gi deg en tilbakemelding innen 2-3 uker etter at du sendte inn søknaden din.

Telefonintervju

Telefonsamtalen er kort og smertefri – det lover vi! I løpet av dette 10 minutter lange intervjuet ønsker vi å få vite litt mer om deg og praktisk informasjon som når du kan begynne, og hvilke lønnsforventninger du har. Etter samtalen vil du vanligvis få en tilbakemelding via telefon eller e-post i løpet av en uke. Vi er her for å hjelpe deg i jobbsøkingen, så vi gir også tilbakemelding til de kandidatene som ikke går videre i prosessen.

Andre utvalgsrunde: Intervju hos Academic Work

De kandidatene som har gått videre i rekrutteringsprosessen, blir invitert til et intervju hos Academic Work med den rekruttereren som er ansvarlig for den aktuelle stillingen. Dette intervjuet går litt mer i dybden og varer i rundt en time. Rekruttereren vil vanligvis sende deg litt informasjon på forhånd om hva du kan forvente, slik at du kan forberede deg godt til intervjuet. Det er ingenting vi ønsker mer enn at du skal lykkes, så det er bare å spørre om alt du lurer på i forkant av møtet.

Siste utvalgsrunde: Intervju med den potensielle arbeidsgiveren

Hvis vi mener at du er en kandidat som kan passe til stillingen, sender vi deg videre til den potensielle arbeidsgiveren. De velger deretter ut selv hvem de ønsker å møte, og det siste intervjuet vil bli holdt av en ansatt i selskapet. Dette er en spennende mulighet til å danne seg et inntrykk av selskapet og stillingen, og til å vise frem ferdigheter, kunnskap og personlighet.

Referansesjekk

Etter intervjuet kontakter vi referansene du har oppgitt. Pass på at du har oppgitt riktig kontaktinformasjon. Det er alltid lurt å la kontaktene få vite at du har ført dem opp som referanse.

Les også: Dette må du tenke på i valg av referanser

Gratulerer! Du fikk jobben

Bra jobba – du fikk jobben! Om du har søkt på og fått jobb som konsulent skal du nå signere en arbeidsavtale med Academic Work. Om stillingen du har søkt på er en rekruttering så signerer du avtale med selskapet. Nå er det på tide å gi seg selv et velfortjent klapp på skulderen og feire.

Hva om det ikke ble meg?

Vi har ofte mange kvalifiserte søkere til en stilling, og det er bare én av de som kan få jobben. Hvis det ikke var deg denne gangen, så må du ikke miste motet. Dette var bare én stilling – det finnes mange andre stillinger du kan søke på! Her finner du nyttig tips til hvordan du kommer i gang igjen etter et avslag.

Øk sjansen for å få jobben!

Sett opp et jobbvarsel på Academic Work, slik at du blir en av de første som får vite det når det blir lagt ut en jobb som passer til din søkeprofil. Du kan lese mer om å hvordan du oppretter et jobbvarsel ved å følge lenken under.