My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
søke_flere_jobber, Academic_work
Jobbsøker

Er det ok å søke flere jobber samtidig

Det å søke jobb, og å være i en jobbsøkerprosess er utrolig spennende. Vi får ofte spørsmål fra jobbsøkere om hvordan vi ser på det at man søker flere jobber samtidig. Et kort svar på dette er: Ja, søk flere jobber samtidig.

I arbeidsmarkedet er det slik at jobben du synes er spennende, er med stor sannsynlighet spennende for flere. Å komme igjennom nåløyet kan være utfordrende, og du øker dine sjanser til nye utfordringer ved å søke flere jobber samtidig.

Magnus jobber som rekrutterer på vårt kontor i Trondheim, og har gjort dette noen år. Hans oppfatning er at det er veldig positivt at jobbsøkere søker flere jobber samtidig. Ikke bare øker det søkerens mulighet til å få ny jobb. Det viser også ambisjon, allsidighet og at kandidaten kan tilpasse seg forskjellige arbeidsmiljøer.

I Magnus rolle leser han mange søknader hver eneste dag. Det at du tar deg tid til å skreddersy søknaden din til de forskjellige stillingene er utrolig viktig. Søknadens mål er å få rekruttereren/arbeidsgiveren til å ville ha deg på intervju. Din CV kan gjerne være lik, men husk at hver eneste stilling du søker fortjener en særegen søknad.

Det er mange om beinet, så de aller fleste jobbsøkere vil oppleve å få avslag. Det viktig da er å holde motivasjonen oppe, og be om utdypende tilbakemeldinger slik at du kan lære og stille bedre forberedt neste gang.

Magnus vil også påpeke at han anbefaler deg å søke raskt. Selekteringen starter ofte etter noen få dager, og ingen rekrutteringsprosesser er identiske. Vårt mål er at alle kandidater som er inne til intervju skal få oppdateringer underveis og muntlige tilbakemeldinger når prosessen avsluttes. Alle andre kandidater ønsker vi å gi en form for tilbakemelding i løpet av 14 dager.

Vi ser veldig gjerne at du søker flere jobber samtidig – lykke til!

Opprett jobbvarsel og registrer din CV

Hos oss kan du opprette jobbvarsel for å motta nye stillinger som matcher dine preferanser, det gjør det enkelt å sile ut stillingene du er på jakt etter. Du kan også registrere CV-en din i vårt system som vil gjøre det lettere for våre rekrutterere å finne din profil.