My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
Hero image

Atea søker IT-konsulenter som vil løfte Norge inn i fremtiden

I samarbeid med Atea ser vi nå etter ambisiøse teknologi entusiaster, som vil være med å påvirke fremtiden med teknologi. Vil du være en del av Ateas satsning på regionskontorene i Drammen, Sandefjord, Kongsberg, Arendal eller Kristiansand?

Se ledige stillinger

Atea utvikler Norge med grønn IT

Atea rangeres som næringsledende for bærekraft i IT-sektoren i en ny studie publisert av Nordens største merkevareundersøkelse fokusert på bærekraft, Sustainable Brand Index B2B. Les mer om dette arbeidet her

Hvem er vi?

Atea er et rådgivnings- og teknologiselskap som bruker kompetansen sin til å løfte Norge inn i fremtiden. I nært samarbeid med våre kunder og partnere utvikler Atea løsninger som neste generasjon kan være stolte av.

Kulturen i ATEA - The Place to Be

Atea har vært gjennom mange spennende epoker i sitt over 50 år lange liv. Vi har preget norsk IT-bransje og ser frem til å gjøre det også i årene fremover. I mange av disse årene har kulturen vært et av de sterkeste kjennetegnene på hvem vi er. En bedriftskultur er som sjelen til en bedrift – og den gjennomgriper alt vi gjør i Atea.

Hvordan er det å jobbe som Nettverk og Sikkerhets Konsulent i Atea?

Nicole og Hanne jobber som Nettverk og Sikkerhets Konsulent i Atea. I tillegg til en fantastisk kultur er tilrettelegging av kompetanseheving og personlig utvikling noe av det de verdsetter mest.

Rikard sin karrierereise i Atea

Rikard kan selv i stor grad bestemme hvilke områder han ønsker å øke sin kompetanse. Dette gjør at han får muligheten til å være med på det som skjer i en bransje i rask utvikling.

Hvordan er hverdagen som IT-Konsulent i Atea?

Atea har stort fokus på videreutvikling av den enkelte ansatte, både faglig og personlig. På under et år gikk Ola fra å være en gjennomsnittlig IT-interessert person uten kompetanse til å være en selvstendig IT-konsulent.