My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
Hero image

Hvordan er hverdagen som IT-Konsulent i Atea?

Atea har stort fokus på videreutvikling av den enkelte ansatte, både faglig og personlig. På under et år gikk Ola fra å være en gjennomsnittlig IT-interessert person uten kompetanse til å være en selvstendig IT-konsulent

Se ledige stillinger i Atea

Ola Malnes

Utdannelse: Master i informasjonssystemer
Alder: 29
Rolle: IT-konsulent i teamet Digital workplace


Arbeidshverdagen i Atea byr på spennende og varierte arbeidsoppgaver. For Ola byr hver dag på nye utfordringer. Etter ett år får han fortsatt muligheten til å lære om og jobbe med nye teknologier.

«Arbeidsoppgavene mine kan være implementasjon av Intune, oppsett av Single sign-on, flytte kunder fra on-prem til skyen, migrert brukere fra en sky til en annen, implementasjon av Teams, oppsett av sikkerhet for mail i Office 365 og listen bare fortsetter.»

Utviklingsmuligheter

Ola hadde et ønske om å jobbe i et stort selskap hvor det var et godt arbeidsmiljø, mye faglig kompetanse og tilrettelagt for personlig utvikling. Atea sjekket av på alle punktene på listen.

«Før jeg startet i Atea hadde jeg aldri hørt om Azure, og Office 365 trodde jeg kun var en mailtjeneste. I dag har jeg egne kunder som jeg hjelper med alt fra sikkerhet til migreringer, til og med også med utviklingsjobber. I løpet av ett år har jeg gått fra å være en gjennomsnittlig IT-interessert person uten kompetanse til å være en selvstendig konsulent som bidrar til teamet mitt.»

Kulturen

Atea fokuserer på kultur og har som mål å være «The place to be» både for ansatte, partnere og kunder. Dette merket han allerede første dag på jobb.

«Da jeg startet, var alle ivrige etter å hjelpe, og slik er det fortsatt ett år senere. Det er tydelig å merke at det er en delingskultur. Atea er et stort selskap med masse kompetanse. Hvis man står fast med en oppgave, kan man nesten garantere at andre har vært igjennom den samme oppgaven før. Akkurat derfor blir man sjeldent sittende alene med problemer som må løses.»

I Atea arrangeres det i løpet av året flere sosiale aktiviteter som vinsmaking, turer, og julebord. Høydepunktet for de fleste er det årlige landstreffet som i fjor ble holdt i Gøteborg. Her ble alle de ansatte fra hele Norge samlet under ett og samme tak med god mat, bra konserter og morsom underholdning.

«Som ansatt i Atea har jeg fått muligheten til å delta på mange spennende arrangementer. Jeg har deltatt på alt fra interne konferanser som TeknoCamp til eksterne som NIC.

Til slutt, hva er det beste med å jobbe i Atea?

Personlig har jeg opplevd en stor frihet ved å jobbe i Atea. Jeg har fått prøvd meg på mange områder, og jeg har fått muligheten til å jobbe med de områdene jeg synes er spennende og som engasjerer meg. I tillegg er det veldig befriende å kunne strukturere sin egen hverdag. Ikke minst er det gøy å gå på jobb når man har hyggelige kollegaer rundt seg, som alltid er behjelpelige og som deler sine erfaringer for at jeg skal bli bedre.

Atea lover deg utfordringer og et miljø hvor du kan vokse personlig og profesjonelt. Lyst til å bli med oss på reisen?