My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
Hero image

Bli kjent med vår Ingeniør Andrea

Andrea startet sin karriere som kokk, nå jobber hun som ingeniør i Maintech og har jobbet der i 5 år. Selv om hun elsket kokkeyrket, var det også lange dager og høyt tempo. Det var da en god venn fortalte om jobben sin som ingeniør, at Andrea begynte å tenke tanken om at dette kanskje kunne være noe for henne.

Andrea startet sin karriere som kokk, nå jobber Andrea som ingeniør i Maintech og har jobbet der i 5 år. Selv om hun elsker tempoet og miljøet som fulgte med kokkeyrket, var det også lange dager og høyt tempo. Det var da en god venn fortalte om jobben sin som ingeniør, at Andrea begynte å tenke tanken om at dette kanskje kunne være noe for henne.   Selv om det var et stort karrieresteg å ta, hoppet hun i det og begynte på en bachelor i kjemiingeniør. Under studiene valgte hun å ta fordypning i materialfagene.

Alder: 31

Utdannelse: Ingeniør kjemi og bioteknologi, fagbrev kokk

Stillingstittel: Ingeniør

Jobbet i Maintech: 5 år

Selv om det var et stort karrieresteg å ta, hoppet hun i det og begynte på en bachelor i kjemiingeniør. Under studiene valgte hun å ta fordypning i materialfagene.

-Å ta fordypning i materialfagene var en god beslutning. Det ga meg muligheten til å jobbe med korrosjon og inspeksjons planlegging, det er urolig interessant!

5 år i Maintech har flydd av sted, hun ble raskt kastet ut i arbeidslivet som ingeniør allerede første høsten etter endt utdanning fikk hun ansvaret for sitt eget prosjekt i MainTech.

-Den første tiden var det en bratt læringskurve og jeg lærte mye som ikke stod i pensumbøkene, heldigvis hadde jeg en fantastisk veileder på nabopulten. Etter det første prosjektet og til dags dato har jeg fått være med å bestemme selv hva jeg vil jobbe med ettersom hva jeg synes har vært interessant. Jeg har til og med fått prøvd meg innenfor salg og markedsarbeid! I Maintech er det en god kultur for å spille hverandre gode. Jeg lært utrolig mye og jeg lærer fortsatt noe nytt hver dag! Jeg har blitt tryggere i faget mitt og er ikke lenger redd for å ta på meg nye ukjente oppgaver.

Andrea er engasjert i jobben også utenfor arbeidsoppgavene, hun sitter i sosialkomitéen, internopplæringskomite og er i verneombud. Kulturen beskriver hun som helt unik.

-Her har vi et stort utvalg av personligheter og et vidt aldersspenn. Det er kjempe artig å se hvordan så mange forskjellige typer mennesker fungerer så godt sammen Her er det stor takhøyde, det er rom for både å tulle, godhjertet erting og masse latter. Vi har en flat struktur, du spiser like gjerne lunsj med øverste lederen som en kollega på teamet.

Hun beskriver arbeidsdagen som en fin variasjon av å jobbe med inspeksjonsplanlegging enten alene eller sammen med andre. Dagen består ofte av å reise på anlegg og inspisere det hun selv har planlagt før turen går tilbake på kontoret for å rapportere og analysere resultatet.

-Det er bra å være med på hele loopen får å kunne planlegge litt bedre neste gang, eller utvide scopet med en gang om vi skulle finne noe som krever mer inspeksjon. Ellers så er arbeidshverdagen på kontoret veldig sosialt. Det kommer ofte noen innom for å prate om både faglige eller ikke faglige ting, og ofte så ender du opp med å gjøre noe helt annet enn det du trodde du skulle den dagen. Det liker jeg!

Til slutt...

Hva er det beste med å jobbe i Maintech? Uten tvil folkene! Jeg har verdens beste kollegaer!

Vedlikeholdsingeniører til MainTech Trondheim søkes!

MainTech er i vekst og søker derfor ytterligere vedlikeholdsingeniører i Trondheim. Er du en fremoverlent og kunnskapsrik ingeniør med kompetanse innen SAP sine vedlikehold- og lagermoduler? Da vil vi høre fra deg!