My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
Hero image

Bli kjent med vår Senior Ingeniør Kristine

"Alt var klart da jeg kom. Det var supert. I løpet av de første ukene var samtlige av de ansatte på kontoret innom meg og tok seg tid til å bli kjent. Det var en veldig god start. Det tok ikke mange månedene før jeg var i fullt arbeid med prosjektjobbing, noe som var veldig givende."

Alder: 30 år

Utdannelse: Sivilingeniør innen Produktutvikling og Produksjon

Stillingstittel: Senioringeniør

Jobbet i MainTech: 14 måneder

Hun oppdaget fort at utviklingsmulighetene var mange og at det er tilrettelagt for faglig og personlig utvikling.

-Man har gode utviklingsmuligheter i MainTech. Vi jobber med mange forskjellige bransjer, kunder og prosjekter. Dette gjør at man får en god breddekompetanse. Samtidig har man muligheten til å virkelig fordype seg i enkelte typer prosjekter og bransjer dersom man ønsker det.

MainTech setter godt miljø og trivsel som nummer 1. MainTech har stor tro på at godt humør og stor takhøyde, sammen med et sterkt faglig miljø, gir de ansatte de beste rammer for å kunne utvikle seg videre. Kulturen er noe av det Kristine setter mest pris på i en hektisk arbeidshverdag.

-Kulturen er noe som sitter i alle menneskene som jobber her. Vi beskriver oss selv som en "MainTecher". Her finner du positive, engasjerte, trivelige, sosiale og joviale folk. Det er også mange hyggelige, sosiale aktiviteter som arrangeres; alt fra helgeturer, lavterskel lønningspils og felles treningsøkter.

Utfordringer og personlig utvikling vil man oppleve gjennom prosjektene som blir utført, men MainTech jobber også målrettet med å videreutvikle den enkeltes kompetanse. Dette gjennom interne og eksterne kurs og ved å tilrettelegge for å ta videreutdanning. Kristine har sjeldent en dag som er lik den forrige.

-Normalen er at arbeidsdagene er variert. Dagene kan derfor bestå i å være ute på et anlegg, jobbe sammen med kunden på deres kontor, eller å være på MainTech-kontoret.

Til slutt... Hva er det beste med å jobbe i MainTech?

Det beste er nok den store variasjonen i arbeidsoppgaver og de hyggelige folkene som jobber der. Jeg liker reising, nye utfordringer og det å møte nye folk. Kan absolutt anbefales.

Vår samarbeidspartner MainTech er i vekst og søker derfor ytterligere vedlikeholdsingeniører i Trondheim. Er du en fremoverlent og kunnskapsrik ingeniør med kompetanse innen SAP sine vedlikehold- og lagermoduler? Da vil vi høre fra deg!