My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
Hero image

Vil du jobbe i Fremtind, Norges mest innovative forsikringsselskap?

SpareBank 1 og DNB har gått sammen om å bygge et forsikringsselskap som skal kjennetegnes av digital innovasjon og fornyelse. Fremtinds viktigste oppgave er å hjelpe folk til å ta vare på helse, verdier og omgivelser. Med SpareBank 1 og DNB som eiere har Fremtind relasjoner til 3 millioner nordmenn og er allerede Norges tredje største forsikringsselskap. Fremtind satser på teknologi og analyse for å bli de beste problemløserne for kundene sine. De har sterk kompetanse på maskinlæring, sky-teknologi, IOT og dataintensive systemer. Ved hjelp av teknologi og datafangst vil Fremtind forstå, predikere og påvirke atferd, og lage forsikringsløsninger som bidrar til skadeforebygging, mindre utslipp og å utjevne forskjeller i samfunnet. Fremtind har ca 900 medarbeidere som hver dag jobber med å lage produkter og tjenester som betyr noe i folks liv, og nå har de behov for flere dyktige og engasjerte medarbeidere.

Se dine karrieremuligheter i Fremtind

Kulturen i Fremtind

Frida beskriver kulturen som noe eget. Det er mye kompetanse samlet under et tak, men det er også stor takhøyde og mye rom for humor. Frida(22) har i løpet av sitt første år fått muligheten til å være med å forme kulturen i Fremtind, dette gjør hun blant annet gjennom sitt engasjement for å øke fokuset på det å være ung i Fremtind.

Data Scientist i Fremtind

Arbeidsdagene til Knut er varierende. Som regel blir det en god del koding og jobbing med data. Dette involverer også samhandling innad i teamet og ut mot andre team i Fremtind. Det han liker best med rollen som Data Scientist, er at han får jobbe kontinuerlig med å løse forretningsproblemer gjennom maskinlæring sammen med utrolig dyktige og hyggelige kollegaer.

Frontend-utvikler i Fremtind

Pio har alltid vært glad i å løse problemer og synes også det er gøy at stillingen hans gir han så mange ulike utfordringer å bryne seg på. Som nyutdannet var det viktig for han å finne en arbeidsgiver som la til rette for at han kunne få teste og utforske ulike fagområder.

Bli kjent med testutvikler Maja

Med en master i kommunikasjonsteknologi fra NTNU var Maja(30) klar for arbeidslivet. Mens de fleste av hennes studievenner ønsket å bli konsulenter, hadde Maja en fast arbeidsplass og faste kollegaer høyt på prioriteringslisten da hun skulle velge arbeidsgiver.

Bli kjent med interaksjonsdesigner Marius

Etter noen år på arbeidsmarkedet var det designmiljøet og de gode utviklingsmulighetene som lokket Marius til Fremtind. Designavdelingen Marius er en del av består av en kreativ gjeng med interaksjonsdesignere, visuelle designere og tjenestedesignere. Det er stort fokus på å styrke det interne designmiljøet og tilrettelegge for faglig utvikling.