My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
nagarro_logo

-Alle har et forhold til IT-sikkerhet

David ble trigget av utdannelsen om informasjonsystemer fordi det var ingen ren ingeniør utdannelse, og det menneskelige aspektet fasinerte han. Med en bred bakgrunn fra både salg og sosiologi-studier i California ble han interessert i identitets- og tilgangsstyring hos Nagarro.

david_nagarro

David Ø. Hilmarsson

Alder: 31

Utdannelse: Master i informasjonssystemer

Stillingstittel: Junior Konsulent

David forteller at han ikke kunne truffet et bedre sted, et bedre miljø med bedre muligheter enn hva han ønsket når han skulle finne sin første jobb innen IT-bransjen.

-Siden jeg begynte her har det vært utrolig bekreftende for meg selv og hva jeg studerte og interesserer meg for – men også det å komme inn i miljøet og bli så godt tatt imot. Jeg anser hver eneste person som jobber her som en venn.

Nagarro er ledende på identitets- og tilgangsstyring i Norge, og har store aktører innen telekommunikasjon, transport, offentlig forvaltning, bank og finans på sin kundeliste. I en stadig mer kompleks verden skaper «Internet of Things» (IoT) en rekke økonomiske muligheter for enkeltpersoner/organisasjoner. Et forsiktig estimat ser for seg 25 milliarder tilkoblede ting innen 2021. Dette mangfoldet av ting er særdeles vanskelig å forvalte på en sikker måte. «Identity and Access Management» (IAM) vil således være en viktig faktor for å sikre komplekse IoT plattformer. Flere enheter, cloud-løsninger og strengere reguleringer og sikkerhetskrav, kreves det at man har innovative, sikre og brukervennlige løsninger for å sikre og gi tilgang til data og informasjon på nett.

Hvorfor ville du jobbe med IT sikkerhet?

-Ingen kan ikke ha et forhold til IT sikkerhet, alt du tar på inneholder konfidensiell informasjon. Det å jobbe med tilgangsstyring og identiteter; hvem er personen, er du den du påstår at du er, hva er det du skal ha tilgang til og hvorfor skal du ha tilgang til det. Det er noe alle bruker i hverdagen sin uansett om det er; faceID, tommelfingeravtrykk på mobilen eller en pin kode på mobilen sin. Sånne typer løsningen vil jeg jobbe med for våre kunder. Det er så mye som skjer av farer, trusler, nye teknologier og nye måter å operere på, i tillegg til at du må ta høyde for menneskene og teknologien bak for sikkerhetsaspektet, den flyten som foregår på baksiden som det synes jeg er uhyre interessant.

Hvorfor ville du jobbe hos Nagarro?

Etter interessen for IT-sikkerhet oppstod begynte David å lese om Nagarro, han fikk følelsen av at Nagarro var motpolen av hva han tenkte på om et stort Indisk konsern hvor de hadde fokus på individet.

-De bærte en form for «start-up» feeling, en løs stil, med en flat struktur, ingen titler, og jeg bet meg merke i en kultur hvor de som jobbet der kunne være seg selv.

Noe av det viktigste for David er mulighetene til å ha et bredt blikk uansett hva han holder på med. At han kan utvikle seg i Nagarro, er noe han setter stor pris på, han beskriver arbeidsplassen som smidig, agile, teknologiske og ikke låst til en måte å løse en case på.

-Gjennom løpet til nå, har jeg hatt fokus på kompetansebygging. Det er et selvlærende universitet, og i tillegg har jeg fått en mentor her på kontoret som gir meg et praktisk innsyn i prosjekter og konsulenthverdagen. Trenger jeg hjelp får jeg det, alle er villig til å gi fra sin tid for at jeg skal lykkes.

David forteller at hvis du vil lykkes og hvis du jobber for å nå dine mål, kan du komme utrolig langt. Nagarro oppfordrer til egen læring på huset og har et stort fokus på kompetansebygging. Han trekker frem Kongetorsdag som en dag som viser hvordan Nagarro jobber på tvers av avdelingene med kompetansebygging.

-Mange jobber ute hos kunder og er ikke så ofte innom kontoret. Hver tredje torsdag kommer alle innom kontoret for å jobbe sammen før dagen avsluttes med en faglig samling og Afterwork. På kongetorsdag er det mulig å se på noe som er helt nytt – og presentere det du interesserer deg for.