My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
Hero image

Karriere i en innovativ og moderne bank?

Når vi deler ambisjoner, blir vi sterkere!

Ledige stillinger

Om oss

Vi er en moderne bank med tung økonomisk kompetanse og iledende, innovatiove løsninger for privatpersoner og bedrifter. I over 150 år har vi hjulpet privatpersoner og bedrifter i Norge med å oppnå sine ambisjoner. I dag leverer vi tjenester til både privatpersoner, små og mellomstore bedrifter, samt større institusjoner. Utover banktjenester tilbyr vi også forsikring, pensjonsprodukter, kapitalforvaltning, eiendomsmegling og leasing.

Kultur og utviklingsmuligheter

Hos oss er du sikret en viktig rolle i utformingen av fremtidens bank. Du vil jobbe i et positivt og nytenkende arbeidsmiljø med høye ambisjoner. Du vil arbeide i et arbeidsmiljø preget av et høyt tempo med ledere som vil inspirere deg til suksess. Med en ambisjon om å utvikle deg vil du bli gitt muligheten til å gå på treningskurs både lokalt og internasjonalt. Vi er opptatt av at alle ansatte skal ha en god og sunn work-life balance.

Les mer

Fra kundesenteret til sosiale medier-ansvarlig

Det virker som om studentene i dag setter seg selv under et enormt press for å være perfekte. Mange forventer å starte rett i drømmejobben etter studiene. For meg var det viktigere å få en fot innenfor et sted jeg visste jeg kunne trives. Jeg valgte denne organisasjonen fordi jeg synes bank er spennende og fordi det er en stor organisasjon med mange karrieremuligheter. I 2014 begynte jeg som rådgiver på kundesenteret. Der fikk jeg prøve meg på mange forskjellige oppgaver og kastet meg over muligheter som åpnet seg. Jeg tror veien blir til mens man går. For tre år siden eksisterte ikke jobben min engang.

Hvordan er det å jobbe som AML rådgiver?

Som AML rådgiver har jeg i dag en viktig rolle i bankens store satsning mot å bekjempe økonomisk kriminalitet. Avdelingen jeg jobber på består av ca 30 medarbeider fordelt på to team som jobber med inntak av nye kunder til banken. Teamene jobber daglig med å avdekke bla hvitvasking, skatteunndragelse og terrorfinansiering og sørger med det for at det er rett type aktører som driver virksomhet i Norge. Jeg opplever at vi har en god opplæringsprosess, hvor du alltid har noen å støtte deg på, og fokus på gode samarbeid på tvers av team og avdelinger legges det opp til at du skal lykkes i denne rollen fra første stund!enter image description here