My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
Jobb innen IT

Ta ditt neste karrieresteg innen IT med Academic Work

Ønsker du å jobbe med IT? Som din karrierepartner hjelper vi deg å ta det neste steget i din karriere, enten som konsulent hos oss eller finne en fast jobb hos en av våre mange attraktive samarbeidspartnere innen IT.

Se våre ledige stillinger innen IT
IT_jobbsøker_Academic_Work

Karriere og personlig utviikling

Karriere- og utviklingsmuligheter er blant de viktigste faktorene når man søker ny jobb. Vi jobber med mange ulike selskaper, både store og små, innen mange ulike bransjer som gir deg muligheten til å finne en jobb som passer deg og dine mål for karrieren. Enten det er å være en del av et stort utviklerteam som jobber med de nyeste teknologiene, bli spesialist i noe, eller finne en bredere rolle i et lite selskap hvor du kan vokse med selskapet og kanskje over tid få en lederrolle – valget er ditt. Når du jobber som konsulent i Academic Work vil du ha en Consultant Manager som vil hjelpe deg med å nå dine karrieremål og veilede deg til å finne nye måter å utvikle deg på.

Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver

En jobb som konsulent gir store muligheter for å få nye, utfordrende arbeidsoppgaver. Verden er i stadig endring, og det gjelder også organisasjoner og hvordan forretningsmodellene ser ut til mange av våre samarbeidspartnere. Mange selskaper er på en digital transformasjonsreise hvor du kan hjelpe de med utfordringer som å finne digitale løsninger til analoge problemer, bygge nye systemer og prosesser og noen ganger også transformere hele forretningsmodellen til en digital en.

Gode kolleger og et god arbeidsmiljø

Selv verdens beste jobb blir bedre med gode og dyktige kolleger. Når vi får i oppdrag å hjelpe et selskap med å rekruttere, sørger vi alltid for å bli kjent med hvordan teamet ser ut, hvordan kulturen i selskapet er og hvilken kompetanse som er der fra før. Dette gjør vi for at vi vil sørge at du passer inn i selskapet. I Academic Work vil du også bli en del av et stort nettverk av young professionals som du kan bruke til å dele erfaringer og kunnskap med, og skape verdifulle kontakter for fremtiden.

Økt likestilling og mangfold

Når vi rekrutterer fokuserer vi på din tidligere erfaring, ferdigheter, ambisjoner, kunnskap og fremtidig potensial. Vi jobber kontinuerlig med å utvikle våre interne prosesser for å sørge for at vi eliminerer alle potensielle kilder for individuell bias og diskriminering. I tillegg lager vi nye prosesser som for eksempel i rekrutteringsprosessen til AW Academy, hvor vi har en helt anonym ferdighetsbasert rekrutteringsprosess uten informasjon om tidligere arbeidserfaring eller utdannelse. Det resulterer i en helt diskrimineringsfri rekrutteringsprosess som gir bedre kjønnsbalanse og et større mangfold av forskjellige personligheter.

IT_jobbsøker_Academic_Work

IT - en fremtidssikker karriere med mange muligheter

Det er et stort kompetansegap i IT-bransjen og akkurat nå mangler vi over 1 million utviklere bare i Europa. Selskaper er alltid på utkikk etter flere utviklere innen alle teknologier, så med andre ord, finnes det mange jobber for deg innen IT. Vi hjelper selskaper med å fylle dette gapet på tvers av 6 land i Europa og en jobb hos en av våre samarbeidspartnere kan være starten på din internasjonale karriere. Les mer og bli kjent med de andre landene vi har kontor i.

Klar til å bli med?

Mer enn 150 000 young professionals har startet sin karriere med Academic Work. Bli med du også! Opprett jobbvarsel og få skreddersydde jobbanbefalinger rett i din innboks.Opprett jobbvarsel

Din karrierepartner

For oss er det viktig at dine rettigheter ivaretas og vi er derfor en autorisert arbeidsgiver. Du kan være trygg i å starte din karriere hos oss. Academic Work er din karrierepartner! Les mer om hvordan det er å jobbe som konsulent i Academic Work.