Karriere og jobbmuligheter innen økonomi

I 20 år har Academic Work hjulpet studenter og nyutdannede med å starte, bygge og ta sine neste steg i karrieren. I 1998 ble vi grunnlagt av tre studenter, blant dem var nåværende administrerende direktør Johan Skarborg som studerte juss. Ikke rart at finans, innkjøp, og juss er et av våre største forretningsområder! Vi tilbyr jobber i blant annet regnskap, innkjøp, ledelse, bank og forsikrinng. Vår tilbud strekker seg også til deg som er interessert i å jobbe som controller eller innen juss. Med vår brede erfaring og vårt store nettverk av selskaper, har vi mye å tilby deg som karrierepartner når du skal starte og bygge din karriere.

Ledige stillinger

Academic Work som din karrierepartner

I Academic Work er vi et stort team som kun jobber innenfor økonomi, administrasjon og juss. Vi jobber hver dag med å finne spennende karrieremulighet for deg som er student, nyutdannet eller i begynnelsen av din karriere. Vi samarbeider med alt ifra store internasjonale bedrifter til nyoppstartete gründervirksomheter. Det gir deg som kandidat en rekke valg, med oss kan du velge å jobbe som konsulent eller bli rekruttert direkte til en av våre mange kunder,

Å jobbe som konsulent i Academic Work

Å jobbe som konsulent innebærer at vi ansetter deg fast hos oss. Som fast ansatt konsulent i Academic Work har du de samme rettighetene som alle andre arbeidstakere. Når oppdraget er avsluttet, jobber vi sammen med deg for å finne nye oppdrag hos en av våre andre kunder. Som konsulent hos oss betyr det at du har mulighet til å jobbe i ulike roller hos forskjellige selskaper og dermed utvide dine ferdigheter, eller spesialisere deg på et bestemt område. Det gir deg en unik mulighet for å teste ut forskjellige roller blant flere arbeidsgivere, i tillegg til å skape et nettverk som vil være verdifullt i din fremtidige karriere.

Les mer om å jobbe gjennom Academic Work

Hos oss i Academic Work, får mange sin første jobb i studietiden. Deretter hjelper vi ofte young professionals inn i den første heltidsjobben, lederstillingen og i sine neste steg i karrieren.

Visste du at?

Vi samarbeider med en rekke ulike bedrifter innenfor økonomi, juss og administrasjon. Hos oss finner du ikke kun de klassiske bedriftene å velge mellom, du kan like gjerne finne en stilling innen et IT-firma.

Del artikkelen