My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
jobbmulligheter/ okonomi/ økonomi

Karriere og jobbmuligheter innen økonomi

Vi jobber hver dag med å finne spennende karrieremuligheter for deg som er student, nyutdannet eller i begynnelsen av din karriere. Innen økonomi kan vi tilby jobber innen blant annet regnskap, innkjøp, ledelse, bank og forsikring. Vi har med andre ord mye å tilby deg som karrierepartner når du skal starte og bygge din karriere!

Se ledige økonomi-stillinger
karriere, jobbmuligheter, økonomi, øko

Academic Work som din karrierepartner

I Academic Work finner du flere team som er eksperter innen ulike fagområder, og vi samarbeider med både store internasjonale bedrifter og nyetablerte gründervirksomheter. Det gir deg som kandidat flere valg, og med oss kan du velge å jobbe som konsulent eller bli rekruttert direkte til en av våre kunder. Som konsulent hos oss betyr det at du har mulighet til å jobbe i ulike roller hos forskjellige selskaper og får dermed utvide dine ferdigheter, eller du kan spesialisere deg på et bestemt område. Det gir deg en unik mulighet til å skape et nettverk som vil være verdifullt i din fremtidige karriere.

Visste du at …

Vi samarbeider med en rekke ulike bedrifter innen økonomi, juss og administrasjon. Hos oss finner du derfor ikke kun de klassiske bedriftene å velge mellom, du kan like gjerne finne en stilling innen et IT-firma. Hos oss i Academic Work, får mange sin første jobb i studietiden. Deretter hjelper vi ofte young professionals inn i den første heltidsjobben, lederstillingen og i sine neste steg i karrieren.

Gode kolleger og utviklingsmuligheter

Når vi får i oppdrag å hjelpe et selskap med å rekruttere, sørger vi alltid for å bli kjent med hvordan teamet ser ut, hvordan kulturen i selskapet er, og hvilken kompetanse de har fra før av. Dette gjør vi for at du skal kunne passe godt inn i selskapet. I Academic Work blir du også en del av stort nettverk av young professionals, som du kan bruke til å dele erfaringer og kunnskap med.