My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
karrieremuligheter, academicwork, academic-work

Karrieremuligheter

Her kan du bli kjent med noen av våre kunder og potensielle arbeidsgivere for deg som jobbsøker. Finn ut mer om selskapene du er interessert i og les om mulighetene de tilbyr deg.

Fremtind

SpareBank 1 og DNB har gått sammen om å bygge et forsikringsselskap som skal kjennetegnes av digital innovasjon og fornyelse. Med SpareBank 1 og DNB som eiere har Fremtind relasjoner til 3 millioner nordmenn og er allerede Norges tredje største forsikringsselskap. Fremtind har ca 900 medarbeidere som hver dag jobber med å lage produkter og tjenester som betyr noe i folks liv, og nå har de behov for flere dyktige og engasjerte medarbeidere.

Atea

Atea vil bidra til mer effektiv læring i skolen. De vil styrke politiet og helseomsorgen i deres arbeid og på den måten være med og trygge felles velferd. De vil gjøre industrien mer konkurransedyktig og gi entreprenører muligheten til å realisere sine drømmer. Vil du være med å påvirke fremtiden med teknologi?

teleplan globe

Teleplan Globe

Vil du jobbe i et høyteknologisk selskap som jobber med utvikling av produkter innen etterretning og samfunnssikkerhet? I Teleplan Globe vil alle dine ideer og tanker bli tatt på alvor og du vil få mulighet til å utvikle deg basert på dine egne interesser.

maintech

MainTech

MainTech AS har spisskompetanse innen drift, vedlikehold, inspeksjon og materialteknologi. Deres kunder spenner fra Norges største oljeselskaper til prosessindustri, havbruk og energi. Ønsker du å jobbe i et kunnskapsrikt fagmiljø med gode utviklingsmuligheter og et stort fokus på trivsel og godt miljø? MainTech er i vekst og ser etter deg som vil være med å videreutvikle det norske industrieventyret.

nagarro

Nagarro

Nagarro er et globalt IT- og business consulting-selskap med 6000 ansatte verden over. Nagarros strategi i Norge er å skille seg ut fra andre internasjonale selskaper gjennom lokal forankring og lokal kompetanse. Ønsker du å jobbe i et dynamisk og svært kompetent arbeidsmiljø hvor autonomi, trivsel og utvikling er i førersetet?

Tripletex

Ønsker du å jobbe i et innovativt og fremtidsrettet selskap? Vil du være en del av et ungt miljø med en kultur som kjennetegnes av kvalitet og stolthet? Tripletex er i stadig vekst og søker nå flere nye medarbeidere til deres kontor på Skøyen.