Karrieremuligheter

Her kan du bli kjent med noen av våre kunder og potensielle arbeidsgivere for deg som jobbsøker. Finn ut mer om selskapene du er interessert i og les om mulighetene de tilbyr deg.

MainTech

MainTech AS har spisskompetanse innen drift, vedlikehold, inspeksjon og materialteknologi. Deres kunder spenner fra Norges største oljeselskaper til prosessindustri, havbruk og energi. Ønsker du å jobbe i et kunnskapsrikt fagmiljø med gode utviklingsmuligheter og et stort fokus på trivsel og godt miljø? MainTech er i vekst og ser etter deg som vil være med å videreutvikle det norske industrieventyret.

Bli kjent med MainTech

Nagarro

Nagarro er et globalt IT- og business consulting-selskap med 6000 ansatte verden over. Nagarros strategi i Norge er å skille seg ut fra andre internasjonale selskaper gjennom lokal forankring og lokal kompetanse. Ønsker du å jobbe i et dynamisk og svært kompetent arbeidsmiljø hvor autonomi, trivsel og utvikling er i førersetet?

Bli kjent med Nagarro

Tripletex

Ønsker du å jobbe i et innovativt og fremtidsrettet selskap? Vil du være en del av et ungt miljø med en kultur som kjennetegnes av kvalitet og stolthet? Tripletex er i stadig vekst og søker nå flere nye medarbeidere til deres kontor på Skøyen.

Bli kjent med Tripletex
Del artikkelen