My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
nagarro_marit

Her er det muligheter for å påvirke

Etter å ha jobbet i et stort konsulentselskap med mye byråkrati og hierarki, kjente Marit mer og mer på et ønske om å jobbe i et mindre selskap med en flatere struktur. Hun søkte på en stilling hos Conduct, et lite selskap som kun hadde 20 ansatte. I dag er Conduct fusjonert med Nagarro og har over 6000 ansatte globalt. Den flate strukturen og mulighetene til å påvirke hverdagen har fortsatt ikke endret seg.

Vil du bli en del av Nagarro?
marit_nagarro

Marit Synnes

Alder: 43

Utdannelse: Informatikk

Stillingstittel: Atlassian Solution Architect

Jobbet i Nagarro: 13 år

Kompetanseutvikling, frihet og fleksibilitet.

Nå jobber Marit som Atlassian Solution Architect og har jobbet i Nagarro i 13 år. Hun startet som systemutvikler og jobber for det meste på oppdrag ute hos kunder.

-Akkurat nå jobber jeg for en kunde som er midt i en smidig transformasjon. Atlassian-produktene spiller en sentral rolle i den nye måten å jobbe på. Det er mye som er nytt og ukjent for dem og da er det viktig at jeg forstår hva kunden trenger. Siden det ikke er noen fasitsvar på hvordan vi kan hjelpe kunden, handler det om å forstå hvordan kunden jobber nå– og hvor de er på vei, for å finne ut av hvordan verktøyene best mulig kan tas i bruk og gjøre deres arbeidshverdag enklere. Denne dialogen og prosessen synes jeg er en utrolig spennende måte å jobbe på.

På tross av at Marit jobber mye ute hos kunder forteller hun om et uformelt og sosialt miljø med mange dyktige kolleger.

-Selv om jeg er mye ute hos kunden er jeg ofte også på team med flere kolleger fra Nagarro. I Nagarro er det et godt fagmiljø hvor jeg enkelt kan stille spørsmål og diskutere med noen hvis jeg trenger det, uavhengig av hvilke oppdrag vi er på.

Hvordan var det å gå fra Conduct til Nagarro?

-Det var spennende å bli mye større samtidig som at ingenting ble snudd på hodet. Det har vært en fin prosess hvor vi har fått fortsette med det vi er gode på, i tillegg til at vår faglige ekspertise blir satt pris på i en global sammenheng. Nå begynner vi å bli tettere integrert med resten av Nagarro internasjonalt, da blir det spennende å se hvilke muligheter som utvikler seg.

Hun forteller at Conduct og Nagarro deler den samme filosofien, de samme verdiene og prinsippene. Den flate strukturen og start-up følelsen lever videre og står sentralt også i Nagarro globalt. Det er rom for å dyrke egne interesser, muligheter for å påvirke egen hverdag og valg av teknologi.

-Jeg føler ikke at jeg er har en sjef, men at vi er et team.

I Nagarro har de stort fokus på teknologi og kompetanseutvikling, Marit forteller om mulighetene til å kunne følge egne interesser og påvirke arbeidshverdagen.

-Er det noe du interesserer deg for, eller liker, har du mulighet til å bli bedre på det og du får lov til å jobbe med det, så lenge det passer med markedet og mulige oppdrag. Den friheten og fleksibiliteten liker jeg veldig godt.