Tripletex

På innsiden av Tripletex

Tripletex jobber med å lage det mest moderne nettbaserte økonomisystemet for små og mellomstore bedrifter, men hvordan er det å faktisk jobbe som utvikler for Tripletex? Harry har jobbet i firmaet i 3,5 år og jobber i dag som mobilutvikler. Han mener mer ansvar, mer stolthet og større eierskap til produktet, er noe av det som skiller Tripletex fra andre selskaper.

Harry Nystad

Utdannelse: Bachelor i Game Programming

Stilling: App-utvikler

Jobbet i Tripletex: 3,5 år

Hvordan er det å jobbe i Tripletex?

-I løpet av en dag får du oppgaver som må gjøres, og andre oppgaver du kan velge mer fritt, forteller Harry og fremhever fordeler som autonomi og fleksibilitet i Tripletex.

-Som utvikler får man mulighet til å jobbe mye selvstendig. Det som er veldig bra er at man får mye ansvar og mange muligheter til å styre hverdagen selv. Blant annet produksjonsetter vi koder ca 3,7 ganger i løpet av en dag. De fleste andre steder er det ofte en lang prosess før man kan produksjonsette koder, og det må ofte gå gjennom flere ledd.

Hvordan er kulturen i Tripletex?

-Da jeg startet, var Tripletex mye mindre enn det er i dag, samtidig føles firmaet fortsatt som det samme. Kulturen har ikke endret seg noe fra den gang til nå. Det er et ungt miljø og vi har det veldig gøy på jobb. Blant annet har vi brusfredager, hvor alle avdelingene samles i syvende etasje over litt brus, noe som gjør mye for miljøet.

-I tillegg til det vil jeg si at det er en veldig åpen og flat ledelseskultur. Du kan snakke med absolutt alle her, og lederen er ikke en typisk CEO som du kun ser én gang i året eller på julebordet. Når vi har lønningspils, pleier Hege som er daglig leder å være med, og det mener jeg er et godt eksempel på ledelseskulturen og miljøet vi har her.