My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
deltidsjobb

Studentlivet blir bedre med en deltidsjobb!

Forbedre CV-en din, bygg et nettverk og få friheten til å utforme og strukturere din hverdag som student, akkurat slik du vil. Utforsk de mange fordelene med en deltidsjobb!

Finn din deltidsjobb

Bygg CV

Det finnes flere måter å bli en attraktiv kandidat innen du er ferdig med studiene. Å ha en deltidsjobb ved siden av studiene utvider CV-en din og gjør reisen til din fremtidige drømmejobb mye kortere. Det er heller ikke uvanlig at våre deltidskonsulenter senere får tilbud om en heltidsstilling – enten hos oss eller hos våre kunder.

Ekstra penger til en bedre studenthverdag

For de fleste er studentlivet en tid hvor man ikke har så mye penger på konto. Det er fakta. Med en deltidsjobb kan du enkelt forbedre studenttilværelsen og leve litt mer romslig. Kanskje trenger du en ny sykkel, litt bedre mat enn nudler og ris, eller kanskje du ønsker å spare til egen bolig – det er bare du som vet og bestemmer hvordan din studenttilværelse skal se ut.

*Visste du at som student i Norge kan du tjene opptil 195 295 kr ved siden av studielånet? Les mer om Lånekassens regler for inntekt og formue

3. Få et profesjonelt nettverk

Den riktige deltidsjobben vil skape verdifulle og profesjonelle kontakter. På Academic Work har du alltid en dediktert Consultant Manager, som I sin tur har et bredt nettverk av klienter og oppdrag som han eller hun rekrutterer til. Jo tidligere du starter, jo større blir nettverket ditt. Det kan bli en viktig fordel for deg når studenttilværelsen er over og du skal konkurrere mot andre på arbeidsmarkedet.

Bli en del av Academic Work

Mer enn 150 000 young professionals har startet deres karriere med Academic Work som karrierepartner. Bli med, du også! Opprett jobbvarsel og få tilsendt mail når noe matcher dine preferanser.

Opprett jobbvarsel

Din karrierepartner

Vi er mener det er viktig å jobbe under rettferdige vilkår. Academic Work er et autorisert rekrutterings- og bemanningsselskap. Det betyr at vi har tariffavtale og forsikringer slik at du kan føle deg trygg når du starter din karriere hos oss. Academic Work er din karrierepartner innen flere kompetanseområder med høy etterspørsel. Les mer om hvordan det er å jobbe som konsulent hos oss.