Bli med Tripletex inn i fremtiden

Tripletex er et innovativt og fremtidsrettet selskap med et ungt miljø og en kultur som kjennetegnes av kvalitet og stolthet.

Tripletex AS er et heleid norsk selskap og en del av IT-konsernet Visma. Tripletex har utviklet og vil fortsette forbedringen av det mest fremtidsrettede økonomisystemet i bransjen. Vi jobber med å lage det mest moderne skybasert økonomisystemet for små og mellomstore bedrifter. Systemet er bygget opp av ulike moduler som kan settes sammen etter behov for å gi sluttbrukeren en mest mulig intuitv og brukervennlig opplevelse.

Hos oss vil du komme inn i et ungt og kompetent fagmiljø som består av en blanding av både juniorer og seniorer. Vi tror på små, agile team som samarbeider tett med hverandre og har det gøy på jobb. Her vil du jobbe og leve etter verdiene fremtidsrettet, intuitivt og personlig.

Utviklingsmuligheter i Tripletex

Gry Hege var en av de første som ble ansatt i Tripletex, og i dag er hun ansvarlig for avdeling digital læring. På 8 år har hun jobbet i flere avdelinger. Hun begynte i support, før hun gikk til salgsavdelingen der hun etterhvert ble fagansvarlig og teamleder for elektro/vvs teamet. Siden hennes oppstart har Tripletex vært gjennom en enorm vekst og reise.
Les mer om utviklingsmuligheter i Tripletex her.

App-utvikler

Tripletex jobber med å lage det mest moderne nettbaserte økonomisystemet for små og mellomstore bedrifter, men hvordan er det å faktisk jobbe som utvikler for Tripletex? Harry har jobbet i firmaet i 3,5 år og jobber i dag som mobilutvikler.
Les mer om hvordan det er å være på innsiden av Tripletex her.

enter image description here

Visste du at?

  • Våre løsninger brukes av flere enn 30 000 kunder og letter arbeidshverdagen til 100.000 sluttbrukere.
  • I 2015 og 2016 kom vi på listen over de 5000 bedriftene i Europa med størst vekst, Inc 5000 Europe.
  • Vi har hatt plassering på årets gaselleliste flere år på rad, senest i 2018!
Del artikkelen