utviklingsmuligheter_tripletex

-Her får folk lov til å holde på med det de liker

Gry Hege var en av de første som ble ansatt i Tripletex, og i dag er hun ansvarlig for avdeling digital læring. På 8 år har hun jobbet i flere avdelinger. Hun begynte i support, før hun gikk til salgsavdelingen der hun etterhvert ble fagansvarlig og teamleder for elektro/vvs teamet. Siden hennes oppstart har Tripletex vært gjennom en enorm vekst og reise. Nedenfor kan du lese mer om hvorfor Gry Hege elsker å jobbe i Tripletex.

Hvordan ser en typisk arbeidsdag ut hos dere?

En typisk arbeidsdag er helt forskjellig fra avdeling til avdeling. Det som er felles for alle avdelingene, og som er viktig for oss, er at de ansatte får jobbe med det de synes er interessant og at de føler det de gjør har betydning for bedriften.

Hva er det beste med å jobbe i Tripletex?

Hvordan er det å starte som nyansatt i Tripletex?

Som nyansatt hos oss vil du få en introduksjon til Tripletex via et learning management system, i tillegg tilbyr vi et eget internkurs. Målet er at alle som jobber hos oss, uavhengig av avdeling, har en forståelse for hva vi gjør og hvem vi er. Hos Tripletex er det høyt under taket, og som nyansatt vil du merke at alle kan komme med sine meninger, uavhengig om du har jobbet her i flere år eller kun noen dager. Det er nettopp når man er ny, at en virkelig ser hva som kan og bør endres på med friske øyne, uten at man er farget av bedriften.

En innovasjonskultur på tvers av avdelingene

I Tripletex er innovasjon, samarbeid og nytenking utrolig viktig. Gry Hege vil trekke frem Bug Hunt Day som en dag som viser hvordan Tripletex jobber på tvers av avdelingene for å tenke nytt i fellesskap.

Bug Hunt Day er en dag der utviklerne rett og slett drar på bug hunt, men- ikke alene! Vi hadde rundt 200 bugs som ble meldt inn på forhånd og rundt 50 ble fikset. Alle avdelingene var med på å fortelle hvordan de ville ha det og teste bugsene. Det var ordentlig kult fordi alle er involvert og man får en utrolig tilhørighetsfølelse.

Hvilke utviklingsmuligheter kan man få hos Tripletex?

Vi er et fremtidsrettet og innovativt selskap som er i stor vekst, hvor beslutninger tas fort. Og jeg tror det er akkurat en av grunnene til at det er så kult å jobbe her. Du vil både få muligheter til å utvikle deg innad i Visma, men fremfor alt tilrettelegger vi for utvikling for de som ønsker det i Tripletex. Blant annet er det muligheter for de ansatte å utvikle seg enten ved å gå inn i teamlederroller, eller med andre ansvarsområder.

Til slutt... hva er det beste ved å jobbe i Tripletex?

Jeg gleder meg til å gå på jobb hver dag. Det er bra folk som jobber her, med mange ulike personligheter og det er rom for å være seg selv. Ingen dager er helt like, noe jeg liker godt ved å jobbe i Tripletex.