My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
stillinger, jobbmulighet, nye-muligheter

Hvilken stilling passer din hverdag?

I Academic Work hjelper vi hvert år tusenvis av studenter og nyutdannede ut i arbeid. Når du søker jobb gjennom oss vil du oppdage at det er flere ulike oppdrag og stillinger å velge mellom. Her kan du lese mer om hvilken stilling som passer din hverdag.

Heltidsjobb

Heltidsjobb passer best for deg som er ferdig med studiene, eller som ser for deg et lengre eller kortere opphold i studiene. Er du nyutdannet og på jakt etter en heltidsjobb, er et konsulentoppdrag en god mulighet til å få en fot innenfor arbeidsmarkedet. Les mer om heltidsjobb.

Deltidsjobb

Deltidsjobb er en glimrende måte å skaffe seg relevant arbeidserfaring og nettverk på. Dette er en god løsning for deg som studerer, og kan ofte være et springbrett til en heltidsstilling i samme selskap. Så langt tiden strekker til anbefaler vi alle studenter å ha en deltidsjobb ved siden av studiene sine. Les mer om deltidsjobb.

Nyttig informasjon

i jobbportalen vil du til enhver tid finne de ledige stillingene vi søker kandidater til. Her kan du søke, filtrere og velge det som du mener passer deg best. Registrerer du CV-en din vil du havne i vår database, noe som forenkler søkeprosessen for både deg og våre rekrutterere. Dersom du ønsker å få tilsendt stillinger som passer dine interesser kan du enkelt opprette et jobbvarsel. På den måten går du ikke glipp av aktuelle jobber som matcher deg og dine kvalifikasjoner. Har du spørsmål kan du se i vår FAQ for ofte stilte spørsmål eller svar, eller ta kontakt med oss direkte. Kontaktinformasjon for jobbsøkere finner du her.

Prosjektarbeid

Prosjektarbeid er et arbeid som kan passe godt for deg som studerer og for deg som er på utkikk etter heltidsarbeid. Dette fordi denne typen arbeid er sterkt tidsavgrenset, og ofte foregår med en tidsfrist. Sjekk ut ledige stillinger for kortere engasjement.


Sommerjobb

Sommerjobb foregår ofte over en tidsavgrenset periode. Dette er en god sjanse til å skaffe deg erfaring, og vi opplever ofte at sommerjobber går over til å kunne bli en deltidsjobb når du og kunden er enige om dette. Sjekk ut ledige sommerjobber.

Trainee

Traineeprogrammer er for mange en god start på karrieren. Dette er ofte skreddersydde programmer hvor du over en tidsperiode vil være innom flere avdelinger i et selskap, og vil være tilknyttet en mentor. Sjekk ut ledige stillinger for trainee.

Interne stillinger

Vi tilbyr interne karrieremuligheter i mange ulike fagområder som salg, HR og rekruttering, markedsføring, økonomi og IT. Sjekk ut våre ledige interne stillinger og bli vår kollega! Du kan også lese mer om hvordan det er å jobbe i Academic Work på vår interne karriereplattform.

Søk flere jobber samtidig

Vi jobber fortløpende med å finne kandidater etter hvert som søknadene kommer inn, så vi anbefaler deg å sende inn en søknad så snart du finner en jobb som kan være aktuell for deg. Vi oppfordrer også til å søke på flere stillinger samtidig, både fordi det kan øke din sjanse som jobbsøker og fordi rekrutteringsprosessen kan ta litt tid. Les mer om rekrutteringsprosessen steg-for-steg.

Vi er din karrierepartner

Kort oppsummert ønsker vi i Academic Work å hjelpe deg som young professional å starte og bygge din karriere. Vi jobber ut ifra kundens behov, med mål om å ansette personer i vår målgruppe for å dekke dette behovet. Med utgangspunkt i våre ledige stillinger håper vi du finner en eller flere stillinger som passer deg, og at du søker på dem. Les mer om hvordan det er å jobbe gjennom Academic Work.