My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
Hero image

Academic Work for Zambia

Siden 2004 har vi sammen med Response Network bidratt til økt følelse av eierskap, prosjektstyring og skolebygging hos lokalbefolkningen i byene rundt Livingstone i Zambia.

One Percent Movement

Hvert år gir Akind Group én prosent av overskuddet til et utdanningsprogram i det sørlige Zambia, administrert av organisasjonen Response Network. Som en del av Akind har ansatte i Academic Work også muligheten til å gi én prosent av sin nettolønn til Academic Work Sponsorship Program, et program som sørger for at barn får tilgang til utdanning. Med dette One Percent Movement-programmet har vi troen på at én prosent trolig ikke vil ha en enorm påvirkning på hverdagen ellers, men kan gjøre en stor forskjell for andre.

I dag støtter vi tre ulike prosjekter, som alle er relatert til utdanning:

  • Community Education Program: Støtte byer som vil organiseres og bygge skoler.
  • Sponsor Program (Kubala Girls): Finansiering av jenters rett til skolegang.
  • Skills Training: Stipend og støtte til jenter som fortsetter sin utdanning.

Årlig besøk i Zambia

Hvert år arrangerer Akind-konsernet en tur til Zambia for de som har vært ansatt i Academic Work i syv år eller mer, og som har valgt å gi 1 % av lønnen sin til prosjektet. Besøket gjør det mulig å følge opp på hvordan prosjektet går og se videre utvikling. Dette prosjektet er utrolig viktig, ikke bare for menneskene i Zambia, men også for oss som selskap. Vi tror at andres fremgang hjelper oss å vokse som både selskap og individer, og dette er et prosjekt vi vil fortsette å fokusere på fremover.

Programmet Kubala Girls

Programmet Kubala Girls sørger for at jenter som er foreldreløse og i en svært sårbar situasjon, får finansiert sin skolegang med stipend. Målet er at jentene skal kunne forsørge seg selv ved fullført utdanning. Sponsorprogrammet inkluderer skolepenger, uniformer og annet utstyr som er nødvendig for både grunnskole og videregående skole. Her kan du lese mer om hvordan sponsorprogrammet er lagt opp.