info
ADVARSEL! Feilaktige meldinger om ledige stillinger sirkulerer for tiden på sosiale medier, disse kommer ikke fra Academic Work. Vi ønsker å informere deg om at disse ikke er tilknyttet oss, og avsenderen bruker vår merkevare uten vår tillatelse. Vårt råd er å ikke svare eller gjøre noe (f.eks. klikke) på disse meldingene. Du kan trygt og sikkert søke etter ledige stillinger på nettsiden vår.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
Hero image

Finn din grønne jobb

Bærekraft har blitt en del av forretningsstrategien i de fleste bransjer, og det er et økende behov for talenter med riktig kompetanse. Ved å kategorisere grønne jobber gjør vi det enklere for deg å finne jobber som bidrar til det grønne skiftet. Utforsk nye muligheter og finn din nye grønne jobb.

Ledige stillinger

Ta din rolle innen bærekraft videre

Enten om du er i starten av din karriere eller har erfaring, har det aldri vært en mer spennende tid å utforske muligheter innen bærekraft. Bedrifter søker aktivt etter talenter for å drive bærekraftige initiativer, navigere i komplekse regulatoriske bestemmelser og levere innovative løsninger som gagner oss alle.

Dette er en portal til ledige stillinger innenfor bærekraftsfeltet, som først og fremst støtter grønne jobber i en rekke bransjer. Vi kobler kandidater med bedrifter og organisasjoner som leter etter talenter til å bidra til det grønne skiftet.

Er du klar til å ta karrieren din til neste steg og være med å påvirke planeten vår? Her kan du finne din inngangsport inn mot det grønne skiftet!

Definisjon av en “grønn jobb”

En jobb defineres som grønn hvis:

  • Jobben er i en bedrift som produserer varer eller tilbyr tjenester som gagner miljøet eller bevarer miljøressurser. Dette inkluderer bedrifter som reduserer forbruket av energi og råvarer, begrenser utslipp av klimagasser, minimerer avfall og forurensning, beskytter og gjenoppretter økosystemer, eller gjør det mulig for bedrifter og samfunn å tilpasse seg klimaendringer.

  • Arbeidsoppgavene i jobben innebærer å gjøre et produkt, en prosess eller en tjeneste mer miljøvennlig eller bruke færre naturressurser.

enter image description here

Bærekraftige samfunn starter med menneskene

Vi er alltid på jakt etter de rette personene

Siden vår begynnelse i 1998 har målet vårt vært å bygge en kultur der mennesker føler seg energiske, der nysgjerrighet oppmuntres, og der vi støtter og bryr oss om hverandre. Vi streber etter å lykkes i forretninger, men også å ha en positiv innvirkning på mennesker, planeten og samfunnet. Vi gir enkeltpersoner og bedrifter muligheten til å realisere sitt fulle potensiale for en bedre og mer bærekraftig fremtid.

Dine grønne ferdigheter er etterspurt

Ifølge World Economic Forum kan den grønne omstillingen skape 30 millioner arbeidsplasser på globalt nivå innen 2023, innen ren energi, effektivitet og lavutslippsteknologi. Etterspørselen etter grønne ferdigheter vokser langt raskere enn antallet personer som besitter dem. Mellom 2022 og 2023 økte andelen av grønn kompetanse med +12,3%. Imidlertid økte andelen stillingsannonser som krever grønne ferdigheter med +22,4%. Det er rett og slett ikke nok dyktige personer til å fylle alle ledige stillinger, og dette gjelder alle bransjer, inkludert de som er mer karbonintensive. Globalt sett besitter bare 1 av 8 arbeidere grønne ferdigheter. Dette betyr at dine grønne ferdigheter er svært ettertraktet!

Test FAQ