My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
heltidsjobb, academic-work, academicwork

Heltidsjobb

Å ha en heltidsjobb innebærer at du over kortere eller lengre tid har et arbeid i en 100% stilling. I Academic Work har vi til enhver tid mange konsulenter som innehar en heltidsjobb hos en våre samarbeidspartnere. Når våre samarbeidspartnere benytter seg av våre løsninger og tjenester bestemmer de om de ønsker å leie konsulenter gjennom oss eller å rekruttere direkte til deres bedrift.

Se alle våre heltidsstillinger
konsulent, bemanning, rekruttering

Jobbe som heltidskonsulent

Det å ha en heltidsjobb gjennom Academic Work betyr at du er ansatt hos oss som konsulent, men jobber fulltid ute hos en av våre kunder. Du vil inngå en kontrakt med Academic Work og vi vil fungere som din arbeidsgiver og står ansvarlig for lønn, sosiale avgifter og andre arbeidsrelaterte forhold. Som konsulent hos oss har du alltid en bemanningsansvarlig du kan henvende deg til om du har spørsmål rundt din arbeidssituasjon. Som regel vil du også ha en kontaktperson på arbeidsplassen der du jobber som du kan rette spørsmål til.

heltidskonsulent

Er du nyutdannet og på jakt etter en heltidsjobb, er et konsulentoppdrag en perfekt mulighet til å få en fot innenfor arbeidsmarkedet. Oppdragets lengde kan variere. Noen oppdrag stekker seg over en lengre periode med mulighet for fast ansettelse, mens andre oppdrag er kortere og gir deg mulighet til å prøve ut forskjellige roller eller bransjer.