My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
jobbvarsel

Skreddersydde jobbvarsler – helt enkelt

Hva om du ikke måtte bruke tid på å lete etter relevante og interessante jobber? Academic Work tilbyr en søkefunksjon som gjør akkurat denne jobben for deg. Les mer om jobbvarsel og hvordan det kan gjøre jobbsøkerprosessen litt enklere.

Opprett jobbvarsel
opprett jobbvarsel

Hva er jobbvarsel?

Et jobbvarsel hjelper deg med å få oversikt over alle jobber som kan være spennende og passe for deg. Ved hjelp av vår søkemotor, vi vil gi deg beskjed så snart vi publiserer en jobb som kan være interessant for deg – basert på dine oppgitte ønsker. Når vi har matchet dine preferanser med en stillingsannonse, vil du motta en e-post fra oss med informasjon om at en stillingsannonse som kan være perfekt for deg er nå publisert på vår nettside. Smart og enkelt!

Slik oppretter du et jobbvarsel

Det er raskt og enkelt å opprette jobbvarsel i Academic Work. Start med å logge inn på kontoen din, eller registrere en ny konto dersom du ikke har en. Du kan nå opprette jobbvarsler på forskjellige måter, men begge like enkle:

  1. Gå til vår jobbportal og filtrer hvilke jobber du er interessert i. Sørg for å inkludere ting som stillingskategorier og geografiske regioner. Ved å klikke på «opprett jobbvarsel for dette søket» har du nå lagt dette varselet til profilen din.
  2. Gå til profilen din og klikk «Jobbvarsler» på høyre side. Her oppretter, redigerer og sletter du jobbvarsler slik du vil.

Voilà! Du er ferdig! Velkommen om bord. Du kan nå glemme de kjedelige og tidkrevende aspektene ved å søke etter en ny jobb, og heller fokusere på det morsomme – å finne stillinger som matcher dine preferanser. Lykke til!

Klar til å bli med oss?

Mer enn 150 000 young professionals har startet sin karriere med Academic Work. Bli med du også! Opprett jobbvarsel og få skreddersydde jobbanbefalinger rett i innboksen.

Opprett jobbvarsel

Din karrierepartner

For oss er det viktig at dine rettigheter ivaretas, og vi er stolt av å være en revidert arbeidsgiver. Vi ønsker å være din karrierepartner, og at du skal føle deg trygg på å starte din karriere hos oss. Les mer om hvordan det er å jobbe gjennom Academic Work.